ابوذر ضیائی روز شنبه در دیدار با رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی هرمزگان اظهار داشت: با توجه به اهمیت حفظ سلامت مسافران به هیچ پروازی اجازه داده نمیشود حتی یک مسافری بیش از ظرفیت ۶۰ درصدی صندلیها سوار کرده و جابهجا کُند.
وی ادامه داد: فرودگاههای هرمزگان و به خصوص فرودگاه بین المللی بندرعباس در راستای رعایت پروتکل های پیشگیری از بیماری کرونا روزانه ضدعفونی و گندزدایی میشود، علایم رعایت فاصله گذاری اجتماعی بر روی صندلی ها نصب شده و ورود افراد به ترمینال تنها با داشتن ماسک مجاز است.
وی تاکید کرد: همچنین ۲ دستگاه دوربین حرارتی خریداری و در فرودگاه بین المللی بندرعباس نصب شده تا اگر چنانچه کسی تب داشت و یا دمای بدنش غیر معمولی بود شناسایی و اقدامهای بهداشتی لازم انجام شود.
بنا به گفته مدیرکل فرودگاههای هرمزگان، اورژانس در فرودگاه بین المللی بندرعباس مستقر شده و به تازگی نیز ناظران سلامت در این فرودگاه استقرار یافتهاند و فاصله گذاری اجتماعی حتی در اتوبوسهایی که برای جابهجایی مسافران استفاده میشوند رعایت میشود.
رشد ۱۰ درصدی مسافری در فرودگاه بین المللی بندرعباس
ضیائی با اشاره به شرایطی که کرونا بر فرودگاههای کشور وارد کرده است، بیان داشت: در زمان شیوع بیماری کرونا فرودگاه های کشور با کاهش ناگهانی حجم پروازها و مسافران روبهرو شدند اما فرودگاه بین المللی بندرعباس شاهد رشد ۱۰ درصدی مسافری است.
وی، با اشاره به حضور حدود ۲۰ ارگان مختلف در فرودگاه بین المللی بندرعباس بیان داشت: تلاش داریم با همکاری این ارگانها خدماتی در شأن مردم داده شود و رضایت آنها را بیش از پیش جلب کرد.
مسیر بندرعباس گرگان راهاندازی شد
مدیرکل فرودگاههای هرمزگان همچنین بیان داشت: همانگونه که به خبرنگار ایرنا اطلاع داده بودم، مسیر بندرعباس گرگان هم در هشتم آبان راهاندازی شده و مردم و فعالان اقتصادی، به خصوص بازرگانان میتوان این مسافت را سریعتر طی کنند.
وی افزود: تعداد پرواز در مسیرهای مختلف افزایش قابل ملاحظهای یافته و امکان افزایش در برخی مسیرهای هم وجود دارد اما از آنها استقبال نمیشود که در این خصوص کرونا را نیز باید لحاظ کرد.
ضیائی بیان داشت: در مسیر بندرعباس تهران در ساعت های مختلف پرواز وجود دارد و به شهرهای شیراز، اصفهان و مشهد پرواز روزانه برقرار است.
به گفته وی، مسافران فرودگاه بین المللی بندرعباس اغلب فعالان اقتصادی بوده و به همین دلیل زمانی که به تعطیلیها نزدیک میشویم از حجم مسافران کاسته میشود اما در مسیرهایی مانند مشهد و کیش اغلب مسافران گردشگری هستند و فرودگاههای آنها شاهد افزایش حجم مسافری هستند.
مدیرکل فرودگاههای هرمزگان خاطر نشان کرد: درحال حاضر هواپیماهای ۱۵ شرکت پروازی ۱۶ مسیر پروازی داخلی را برای مسافران فرودگاه بین المللی بندرعباس پوشش میدهند و به طور میانگین روزانه بین ۳۰ تا ۴۰ سورتی پرواز در این فرودگاه انجام میشود.
سه طرح بزرگ تا پایان سال بهرهبردرای میشوند
مدیرکل فرودگاه های هرمزگان گفت: سه طرح بزرگ شامل تکمیل دیوار حفاظتی فرودگاه بین المللی، توسعه پارکینگ هوایپما و بهسازی پارکینگهای قبلی هوایپما در فرودگاه بین المللی بندرعباس بهرهبرداری میشوند،همچنین تجهیزات فرود دقیق هواپیما در فرودگاه بین المللی بندرعباس بروزرسانی میشوند.
ضیائی ادامه داد: علاوهبراین موارد پیگیر راهاندازی ایرتاکسی برای استفاده مردم در مسافتهای کوتاه بوده و تلاش داریم زیرساختهای ایجاد شده در زمان مدیریت قبلی در فرودگاههای بین المللی بندرلنگه و ابوموسی را تکمیل کنیم.
وی اشاره کرد: با توجه به اهمیت فرودگاه بین المللی بندرعباس برای کشور و شرکت فرودگاههای کشور اجازه داده نشد طرح های آن متوقف شود و براساس دستور مدیرعامل باید ۱۰۰ درصد طرح های آن اجرایی شود.
مدیرکل فرودگاههای هرمزگان در خصوص فرودگاههای قشم و کیش هم بیان داشت: این فرودگاه ها زیر نظر مناطق آزاد اداره میشوند.
ضیائی در خصوص احداث باند دوم فرودگاه بین المللی بندرعباس که از نیازهای این استان و شهر بندرعباس عنوان شده نیز گفت: برای احداث این باید زمین مورد نیاز باید در اختیار راه و شهرسازی هرمزگان و سپس فرودگاه بین المللی بندرعباس گذارده شود.
وی تاکید کرد: احداث این باند اثر مثبت و خوبی بر توسعه فعالیتهای اقتصادی هرمزگان به صورت غیر مستقیم و افزایش پروازها خواهد داشت.