به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری، غلامرضا هوایی روز یکشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان تاکید کرد: در برابر کمکاری های دستگاههای عضو مدیریت بحران کوتاه نخواهیم آمد و مدیران مربوط به ستاد مدیریت بحران استان باید همیشه در دسترس باشند.
وی افزود: پایش شبانه روزی امکانات، تجهیزات و حوزه کاری مربوط به ادارات کل منابع طبیعی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، شهرداری ها و اداره کل راه و شهرسازی برای مقابله با بحران و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی خطرآفرین، الزامی است.
معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی همچنین بر ضرورت افزایش ضریب ایمنی جادهها و رفع موانع ترافیکی، تجهیز داروخانه ها، مراکز بهداشت و درمان، پاکسازی مسیل ها و مسیر رودخانه ها، اصلاح نقاط حادثه خیز، بررسی و حل مشکلات احتمالی خطوط آب، گاز و برق و تامین سوخت مورد نیاز استان در انبارهای شرکت پخش فرآورده های نفتی، برای مقابله با بحران های احتمالی در فصل سرما تاکید کرد.
استان خراسان شمالی از استان های سردسیر و حادثه خیز است و بر اساس اعلام ستاد بحران، این استان از نظر سیل خیزی رتبه دوم را در بین استان های کشور دارد.
وقوع بارندگی های سیل آسا و جاری شدن رواناب، هر ساله خسارات زیادی به حوزه های کشاورزی، راه و بخش های زیرساختی خراسان شمالی وارد می کند.
بارشها و سیلابهای بهار پارسال بیش از هفت هزار میلیارد ریال به حوزه های مختلف این استان خسارت زد.
۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.