قصرشیرین- ایرنا- فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: محدودیت‌های کرونایی که پنجم تا نوزدهم آبانماه در این شهرستان اعمال شد تا روز چهارشنبه هفته جاری تمدید شد.

محبت جمالی نیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوع بالای کرونا در این شهرستان و افزایش نگران کننده شمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این بیماری ویروسی ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و اصناف را از روز دوشنبه پنجم آبان ماه تعطیل کرده بود که توسط ستاد کرونا استان کرمانشاه تا ۲۱ آبان ماه تمدید شد.

وی اظهارداشت: ادارات خدمات‌رسان آب، برق، گاز و مخابرات و مراکز درمانی، بیمارستان و کلینیکی، آزمایشگاهی و بهداشتی و شهرداری و آتش نشانی طبق روال سابق به خدمات رسانی به مردم می پردازند ولی مابقی ادارات و اصناف غیرضرور تعطیل است.

نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: در حوزه اصناف تمامی بازار تعطیل است و تنها نانوایی‌های شهری و روستایی و فروشگاه‌های عرضه موادغذایی، قصابی‌ها و واحدهای عرضه مرغ و میوه باز بوده و فعالیت می کنند.

 جمالی نیا، از نظارت سختگیرانه ستاد کرونا در سرپل ذهاب بر اصناف و بازار خبر داد و اظهارداشت: با تمامی متخلفانی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند و سلامت مردم را به مخاطره می اندازند، به شدت برخورد می شود.

 وی اضافه کرد: از مردم می خواهیم در خانه های خود بمانند و موازین بهداشتی را رعایت کنند و از ترددهای غیرضرور پرهیز کنند.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.

کرونا جان ۱۲ کرمانشاهی دیگر را گرفت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با فوت ۱۲ بیمار کرونایی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جانباختگان کرونا در استان به ۹۶۸ نفر رسید.

مهدی محمدی افزود: با بستری شدن ۳۱۹ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع تعداد بیماران کرونایی بستری به هزار و ۲۴۴ بیمار رسید.

به گفته وی، در شبانه روز گذشته ۱۹۳ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان های استان مرخص شدند تا تعداد بیماران ترخیص شده به ۱۷ هزار و ۱۰۷ بیمار برسد.

محمدی، مجموع بیماران بستری شده با علایم کرونا از ابتدای اپیدمی تاکنون را نیز ۱۹ هزار و ۳۰۷ بیمار اعلام کرد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیرآموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی دارد که اکنون بیماران کرونایی در بیمارستان‌های «گلستان»، «فارابی» و «شهدا» بستری هستند.

اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.