به گزارش روز دوشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، لاله ملکنیا مدیرعامل این شرکت درمورد این دستاورد گفت: در حال حاضر از پارچههای ضدامواج نانویی این شرکت در حوزههای مختلف نظیر لباسهای ورزشی، البسه نوزاد و شکمبندهای بارداری استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای کار از پارچههای ضدامواج برای ساخت شکمبندهای بارداری استفاده کردیم و در ادامه لباسهای نوزاد را نیز در لیست تولیدات خود قرار دادیم، در حال حاضر لباسهای ورزشی نیز با این پارچهها تولید و به بازار عرضه میشود.
این فعال در بخش نانو با بیان این که به صورت میانگین هر ماه ۲۰۰ متر پارچه ضدامواج تولید و در اختیار مشتریان قرار میدهیم، افزود: یکی از مزیتهای این فناوری، قیمت پایین آن نسبت به نمونههای خارجی است، همین مزیت موجب استقبال بازار از این فناوری ایرانی شده است.
ملکنیا ادامه داد: در حال مذاکره با یکی از مشتریان در چین هستیم که متقاضی استفاده از این پارچههای ضدامواج در تولید لباسهای ورزشی است، از این فناوری میتوان برای ساخت لباسهای ورزشی بدنسازی به روش EMA و EMS، سیستمهای فیزیوتراپی و ریکاوری، صنایع نساجی، ورزشی و الکترونیک استفاده کرد.
وی اظهارداشت: پارچههای حاوی نانوذرات رسانا با قابلیت انتقال پالسهای الکتریکی مخصوص تمرین با دستگاههای EMS و EMA است،به دلیل استفاده از منسوجات ویژه در این لباسها، تعمیر و تعویض آنها بسیار دشوار و گرانقیمت است، اما با این پارچههای نانویی میتوان لباسها را با قیمت بسیار کمتر در داخل کشور تولید کرد.
وی یادآور شد: امروزه امواج الکترومغناطیس به جزء جداییناپذیر زندگی تبدیل شدهاند؛ تلفنهای همراه، اینترنتهای بیسیم، تلفنهای بیسیم و بسیاری از تجهیزات مورد استفاده، از امواج الکترومغناطیس برای انتقال اطلاعات استفاده میکنند.
مدیرعامل این شرکت تاکید کرد: مطالعات بسیاری در مورد رابطه این امواج با سلامت انسان انجام شده است، از این رو بهتر است خانمهای باردار بهمنظور حفظ بهداشت و سلامت جنین در طول مدت بارداری، از شکمبندهای بارداری ضدامواج، استفاده کنند. شکمبندی بارداری میتواند جنین را در برابر بسیاری از فرکانسهای موجود محیطی همچون تلفن همراه، Wi-Fi، ماهواره وغیره حفاظت کند.
به گزارش ایرنا، این پارچه نانویی تاکنون از خارج از کشور تامین میشد و در نتیجه هزینه بالایی برای کشور به همراه داشت.