تهران- ایرنا- معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲ تهران اعلام کرد: به منظور بهسازی و ساماندهی بخشی از شبکه‌ ارتباطی درون شهری و تسهیل و تسریع در تردد شهروندان ۳۸ طرح اصلاح هندسی در شبکه معابر منطقه۲ پایتخت اجرا شد.

به گزارش ایرنا به نقل از شهرداری منطقه ۲، امیر حسین حیدرنیا با اعلام این خبر گفت: به منظور بازگشایی گره ترافیک، ارتقای ایمنی تردد و ایجاد دسترسی های محلی در شبکه معابر اصلی و فرعی منطقه طرح اصلاح هندسی  اجرا شد.

وی افزود: شبکه بزرگراهی و معبر جمع و پخش‌کننده و دسترسی‌های محلی در برخی نقاط از اتصال مناسب برخوردار نیستند و همین امر گره ترافیکی را موجب می‌شود که با بررسی و مطالعات صورت گرفته بر روی ۳۸ نقطه ترافیکی عملیات اجرای اصلاح آنها اجرا شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲ تهران ادامه داد: اصلاح هندسی تقاطع بزرگراه جلال آل احمد- بلوار آریافر بزرگترین طرح ساماندهی شبکه معابر است که با تکمیل اصلاح هندسی بخشی از ترافیک این محور مرتفع می شود.

وی همچنین از تکمیل طرح ساماندهی تقاطع  بلوار پیام تقاطع آهنگرانی خبر داد و گفت: تقاطع‌های نیایش - شهر ارا پس از تکمیل طرح مطالعاتی اجرا می‌شود.

حیدرنیا، ایمن سازی نقاط پر حادثه همچنین مناسب سازی معابر برای تردد معلولین  را از دیگر اقدامات اجرایی برشمرد.

منطقه ۲ شهرداری تهران در شمال‌شرقی میدان آزادی قرار دارد؛  این منطقه از جنوب به خیابان آزادی، از غرب به بزرگراه اشرفی اصفهانی و بزرگراه محمدعلی جناح و از شرق به بزرگراه شهید چمران محصور است.

محله‌های پونک، آریاشهر یا صادقیه، شهرآرا، ستارخان، فرحزاد،  گیشا، شهرک ژاندارمری یا مرزداران، شهرک غرب، سعادت‌آباد و طرشت از محله‌های این منطقه است.

تدوین برنامه مدیریت محیط زیست میدان مرکزی میوه و تره بار در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ از اتمام طرح مطالعاتی شناسایی مسائل زیست محیطی میدان مرکزی میوه و تره بار و مدیریت این مسائل در قالب تدوین یک برنامه عملیاتی خبر داد.

 علی توکلی با اشاره به احصاء مسائل زیست محیطی میدان مرکزی میوه و تره بار در قالب پروژه مطالعاتی صورت گرفته در این مرکز گفت: پس از اتمام این طرح مطالعاتی، ضمن تدوین برنامه مدیریت محیط زیست میدان مرکزی میوه و تره، اقدامات لازم برای رفع آن ها با تعیین معضلات اولویت دار در قالب یک برنامه مدون عمیاتی می شود.

وی یادآور شد: در طرح مطالعاتی انجام شده مدیریت پسماند ها، مدیریت مصرف آب و نحوه دفع پساب و شیرابه، کاهش آلودگی هوا،   بررسی محیط بیولوژیک و مدیریت محیط زیست در شرایط اضطرار طی بازدید از وضعیت موجود میدان مرکزی و پایش مشکلات مورد بررسی قرار گرفتند.

به گفته شهردار منطقه ۱۹، ارائه آموزش های لازم به کارکنان و شاغلین و نیز مراجعه کنندگان به میدان مرکزی با هدف کاهش مشکلات زیست محیطی و کمک به رفع آنها از دیگر برنامه های اجرایی برای کاهش معضلات زیست محیطی این مرکز هستند.  

براساس این گزارش به منظور تسریع در اجرای برنامه مدیریت محیط زیست میدان مرکزی میوه و تره بار نشست تخصصی با حضور نماینده اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، نمایندگان سازمان میدان میوه و تره بار مرکزی، مدیر محط زیست منطقه و مشاور پروژه برگزار و نتایج پروژه و کاربست های اجرایی مورد بحث و تعامل قرار گرفت که پس از تأیید نهایی اجرایی خواهد شد.

منطقه ۱۹ شهرداری تهران با وسعت  ۸۹ کیلومتر مربع در جنوب شهر تهران واقع شده که با مناطق ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۲۰ همجوار است.

این منطقه از شمال به اتوبان جوانه، از جنوب به اتوبان آزادگان، از شرق به اتوبان نواب، خیابان بهمنیار و از غرب به اتوبان آیت الله سعیدی محدود می‌شود؛ ‌ منطقه ۱۹ تهران از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله‌های متعددی است.

منطقه ۱۹ دارای ۵ ناحیه و ۱۲ محله است که خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد، دولتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی از جمله محلات این منطقه است.

همچنین کوره‌های آجر پزی، میدان تره‌بار مرکزی شهر تهران، بهشت زهرا، مرقد مطهر امام راحل (ره)، مرکز خرید و فروش  همگانی خودرو از مکان های شاخص در این منطقه است.

ساخت ۲ پروژه مسکونی-تجاری مشارکتی در منطقه ۲۱

شهردار منطقه ۲۱ تهران اعلام کرد: پروژه های عمرانی، ترافیکی، خدماتی و رفاهی در منطقه ۲۱ همچنان پیشتازی می کنند و این بار دو پروژه مسکونی تجاری در ورودی غربی پایتخت درحال ساخت است.

 رضا رجب زاده با بیان این خبر درباره جزئیات بیشتر آن گفت: پروژه مسکونی تجاری کمال الملک واقع در ضلع غربی میدان کمال الملک که یک هزار و ۱۰۰ مترمربع مساحت دارد هم اکنون با ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله اتمام گود برداری است، این پروژه در بخش تجاری آن ۱۴ واحد خواهد داشت.

وی ادامه داد: پروژه دیگر باز در ضلع غربی میدان به نام نیلوفر است. نیلوفر، کاربری مسکونی دارد و تاکنون ۲۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این پروژه  یک هزار و ۲۵۲ مترمربع مساحت دارد.

رجب زاده گفت: پروژه کمال الملک و پروژه نیلوفر هر دو به روش مشارکت مدنی ساخته می شوند و قرار است تا پایان سال به بهره برداری برسند.

به زودی؛ احداث دو پل عابر پیاده به روش مشارکتی در منطقه ۲۱

وی ادامه داد: اقدامات مشارکتی در این منطقه این بار با احداث دو پل عابر پیاده، با قوت به راه خود ادامه می دهد.

شهردار ورودی غربی پایتخت خاطرنشان کرد: از آنجا که بخش زیادی از منطقه را معابر بزرگراهی به خود اختصاص داده، احداث پل عابر پیاده در این معابر برای عبور شهروندان و از طرفی کارکنان شاغل در صنایع مهم و ضروری است.

وی درباره جزئیات بیشتر این پل ها گفت: این دو پل، به صورت مشارکتی و از طریق جذب سرمایه گذار در بزرگراه شهید لشگری احداث می شوند و عبور عابران از عرض بزرگراه در مسیر شمال به جنوب و جنوب به شمال را تسهیل خواهند کرد.

شهردار منطقه ۲۱ افزود: هدف از ایجاد پل ها، تردد آسان و جلوگیری از تصادفات در این محور بوده و این دومین بار است که پل عابر پیاده به روش مشارکتی در شهر تهران ساخته می شود.

به گفته وی، پیش از این، پل عابرپیاده ضلع شمال اتوبان شهید فهمیده، مقابل مترو استادیوم آزادی برای اولین بار به صورت مشارکتی در منطقه۲۱ احداث شد.

منطقه ۲۱ شهرداری تهران به صورت مثلثی کشیده در منتهی الیه غرب تهران در امتداد جاده های ارتباطی تهران – کرج تا بعد از دوراهی کاروانسرای سنگی گسترده شده است.

این منطقه از شمال به اتوبان تهران – کرج، از جنوب به جاده قدیم تهران – کرج، از شرق به مسیل کن و از غرب به امتداد شمالی – جنوبی حد فاصل اتوبان و جاده قدیم کرج محدود است.