همدان- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹، بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی به طور کامل برای درمان این بیماران اختصاص یافت.

محسن ترکاشوند عصر دوشنبه در ستاد مقابله با کرونا در شهرستان ملایر اظهار داشت: سایر خدمات درمانی برای بیماران غیرکرونایی در بیمارستان‌های امام حسین(ع) و مهر ارایه می‌شود.

وی ادامه داد: آبان به تعداد ۱۰۵ بیمار بستری در بیمارستان دکتر غرضی رسیدیم و تصمیم بر این شد برای ابتلای کمتر دیگر بیماران، این بیمارستان را به طور صددرصد به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص دهیم.

ترکاشوند افزود: هر سه بیمارستان درگیر بیماران کرونایی است با این وجود بخش‌هایی را در بیمارستان امام حسین(ع) برای بستری دیگر بیماران نگه داشتیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر بیان کرد: در حال حاضر ۸۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع) و ۱۲ بیمار در بیمارستان مهر و در مجموع بیش از ۲۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های ملایر بستری هستند و ظرفیت بیمارستان‌های این شهرستان در حال تکمیل شدن است.

ترکاشوند گفت: تعداد افراد بستری در بیمارستان‌های ملایر در مهرماه ۶۱۳ نفر بود که تا پایان آبان به ۸۵۰ مورد بستری خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه آبان بیشترین میزان بستری و فوتی را در شهرستان داریم افزود: در چهار روز گذشته به طور میانگین روزانه چهار تا پنج فوتی در این شهرستان داشتیم که آلودگی ویروس کرونا به زایشگاه‌ها، اتاق عمل و نوزادان تازه متولد شده رسیده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر تاکید کرد: هم اکنون در شرایط بدی قرار داریم و کرونا تمامی خانواده‌های ملایری را درگیر کرده است و بیشترین نگرانی ما از افراد مثبت بدون علامت است.

ابتلای ۳۶ نفر از کادر درمان به کرونا

ترکاشوند گفت: ۳۶ نفر از کادر درمان و مجموعه ما به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و برخی مراکز و پایگاه‌های بهداشتی ملایر را به دلیل ابتلای کارکنان تعطیل کرده‌ایم.

وی کمبود تجهیزات، امکانات، دارو و نیروی کادر درمان را عمده‌ترین مشکلات برشمرد و ادامه داد: چنانچه میزان ورودی بیمارستان‌ها کنترل نشود، آذر و دی وارد پیک جدید بیماری می‌شویم و با توجه به شیوع بیماری آنفلوآنزا، وضعیت وخیم‌تر از شرایط کنونی خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به افزایش مراکز ۱۶ ساعته این شهرستان به سه مرکز گفت: اعمال محدودیت‌های جدید اثرگذار است، اما تعطیلی ۲ یا سه هفته‌ای اثرگذاری بیشتری در مقابله با کرونا خواهد داشت.

ترکاشوند خواستار همراهی بیشتر مردم با کادر درمان شد و تاکید کرد: برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا و تردد آزادانه افراد مبتلا در سطح شهر مشکلی جدی و خطرناک است که باید تدبیری اساسی در این زمینه اندیشیده شود.

مجموعه بام ملایر مسدود شود

فرمانده انتظامی ملایر نیز افزود: در حوزه پیشگیری باید محله‌محورعمل کرد و دلیل آلودگی و ابتلای بیشتر افراد و نوع مناطق درگیر علت‌یابی شود.

سرهنگ محمدباقر سلگی خواستار اعمال محدودیت جدی در آرامستان بهشت هاجر شد و بیان کرد: محدودیت‌ها در بام ملایر باید دوباره اعمال و این مجموعه به طور کامل مسدود شود.

وی ادامه داد: برخوردها با واحدهای صنفی متخلف جدی است و در صورتی‌که مراسم‌های عروسی به ما اعلام شود، از برگزاری آنها جلوگیری خواهد شد.

به گزارش ایرنا، سیدسعید شاهرخی استاندار همدان شب گذشته در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت که بر اساس داده‌های آماری علوم پزشکی این استان میانگین متوفیان کرونا از روزانه چهار نفر در پیک اول کرونا به ۱۵ نفر در پیک سوم شیوع این بیماری رسیده است.

استاندار همدان تاکید کرد: در مرحله سوم پیک کرونا به ویژه در این روزها به شکل بی‌سابقه و خطرناک شاهد گسترش بیماری هستیم به گونه‌ای که شمار بیماران بستری در بیمارستان‌های این استان به حدود یک هزار و ۱۰۰ کرونایی رسیده است.

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت نیز درباره آمار جدید ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر امروز /دوشنبه نوزدهم آبان/ اظهار کرد: در این بازه زمانی بر پایه جدیدترین نتایج آزمایش‌های کرونا در کشور ۱۰ هزار و ۴۶۳ نفر مبتلای جدید شناسایی شده که با احتساب این تعداد مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به ۶۹۲ هزار و ۹۴۹ نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت شمار جان باختگان بیماری کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در کشور را ۴۵۸ نفر اعلام کرد و گفت: با احتساب این آمار از ابتدا تا کنون ۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر در کشور بر اثر بیماری کرونا جان باخته‌اند.