ساری - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت که بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در ادارات استان تشدید می‌شود.

 رقیه صفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :  کارکنان ادارات و دستگاه های دولتی بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا بدون استفاده از ماسک حق ورود به ادارات را ندارند و پس از ورود نیز موظف به استفاده از ماسک هستند.
وی ادامه داد : کارکنانی که مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا مبنی بر استفاده اجباری از ماسک را رعایت نکنند ، بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی به هیات تخلفات اداری معرفی می شوند و این هیات می تواند جرایمی را برای آنها نظر بگیرد.
صفری جریمه پیش بینی شده از سوی سازمان اداری و استخدامی برای کارکنانی را که ماسک نزنند شامل تذکر کتبی بدون درج در پرونده در مرحله اول ، توبیخ کتبی با درج در پرونده در مرحله دوم ، کسر یک سوم حقوق و فوق‌العاده شغل برای یک ماه در مرحله سوم  ، کسر یک سوم حقوق و فوق‌العاده شغل به مدت سه ماه در مرحله چهارم ) و انفصال موقت از خدمت حداکثر به مدت سه ماه در صورت تکرار برای پنجمین بار اعلام کرد.

معاون استاندار مازندران گفت : علاوه بر این ، دستگاه های دولتی ضمن این که باید از ورود ارباب رجوع فاقد ماسک به ادارات ممانعت کنند ، باید در  با بهره گیری از ظرفیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات و فضای مجازی استفاده کنند تا از تردد غیر ضروری اداری و ماموریت ها جلوگیری شود.

وی افزود که برگزاری همایش و جلسات اداری هم باید به صورت وبینار یا ویدئو کنفرانس باشد .

بر اساس بررسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، در حالی که میزان استفاده از ماسک در فضای عمومی استان به حدود ۸۰ درصد رسید ، اجرای این پروتکل بهداشتی در سطح مشاغل به خصوص واحدهای صنفی حدود ۶۰ درصد است و در بین کارکنان دولت نیز کمی به بیش از ۶۰ درصد است.

اجرای طرح دورکاری 
معاون استاندار مازندران همچنین بر ضرورت خلوت سازی ادارات بدون خدشه وارد شدن در ارائه خدمات به مردم تاکید کرد و گفت : یکی از اقدامات کمک کننده در این زمینه طرح دورکاری در ادارات دولتی است که از بدو شیوع ویروس کرونا برای حدود ۵۰ درصد از کارکنان دولت با اولویت کارکنان دارای بیماری زمینه ای ، بالای ۶۰ سال، جانبازان شیمیایی و تنفسی و مادران باردار و دارای فرزند زیر ۶ سال اعمال شده بود و اکنون نیز پا برجا است.
وی افزود : طرح دورکاری باید به گونه ای در دستگاه های اجرایی از سوی مدیران برنامه ریزی شود که در ارائه خدمات مناسب اداری به ارباب رجوع اختلالی ایجاد نشود.
صفری گفت : همچنین مدیران ادارات استانی و شهرستانی موظفند تا از ورود کارمندان دارای علایم ویروس کرونا مانند تب، سرفه، گلودرد، مشکلات تنفسی و سرما خوردگی جلوگیری کنند.
براساس آخرین آمار ، اکنون ۸۴۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل تحت درمان قرار دارند که حدود ۲۲۰ بیمار به دلیل شرایط حاد تنفسی در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.