به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای رسمی سازمان ملل متحد، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) رسما اعلام کرده است با گذشت بیش از هفت ماه از شیوع ویروس کرونا، هنوز ۱۳۷ میلیون کودک در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب از تحصیل بازمانده اند.
تارنمای رسمی سازمان ملل متحد، افزود: در منطقه ای با بیش از ۱۱ میلیون مبتلا به کووید ۱۹، اکثر دانش آموزان در معرض خطر از دست دادن یک سال تحصیلی کامل هستند؛ در حالی که مدارس به تدریج در برخی مناطق جهان بازگشایی می شوند، اکثر قریب به اتفاق مراکز آموزشی هنوز در سراسر منطقه بسته هستند؛ بیش از یک سوم کل کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب هنوز تاریخی برای بازگشایی مدارس تعیین نکرده اند.
در این گزارش همچنین آمده است که شکاف بین خانواده های ثروتمند و فقیر در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب در زمینه تحصیل و آموزش، در اثر شیوع ویروس کرونا بیش از پیش افزایش یافته است.
بر اساس داده های ارائه شده در گزارش یونیسف، تعداد کودکانی که به هیچ وجه در این منطقه آموزش نمی بینند در ماه های اخیر از ۴ درصد به ۱۸ درصد افزایش یافته است. طبق پیش بینی های سازمان ملل، ممکن است سه میلیون کودک دیگر در آمریکای لاتین و کارائیب در اثر شیوع ویروس کرونا از تحصیل بازبمانند.
تارنمای رسمی سازمان ملل به نقل از مدیر منطقه ای یونیسف در آمریکای لاتین و کارائیب بیان کرد که برای کودکانی که کامپیوتر، اینترنت و یا حتی مکانی برای تحصیل ندارند؛ یادگیری در خانه به یک چالش اساسی تبدیل شده است.
یونیسف با تاکید بر حق آموزش به عنوان یکی از حقوق بنیادین بشر اعلام کرد که از زمان تعطیلی مدارس، نزدیک به ۴۲ میلیون دانش آموز در این منطقه از آموزش از راه دور و خانه از طریق رادیو، تلویزیون، اینترنت و سایر سیستم عامل ها با حمایت این نهاد بهره مند شده اند.
بر اساس این گزارش، یونیسف اعلام کرد که اگرچه وضعیت اپیدمیولوژیک از کشوری به کشور دیگر و همچنین در داخل کشورها متفاوت است، بازگشایی مدارس باید در اولویت دولت ها باشد.
این آژانس سازمان ملل متحد با توجه ویژه به نیازهای کودکان حاشیه نشینی که در معرض خطر ترک تحصیل هستند، از کشورهای منطقه می خواهد که از بودجه های آموزشی خود را افزایش دهند.
براساس آخرین اطلاعات تارنمای «ورد میترز»، بیش از ۵۱ میلیون و ۲۸۶ هزار نفر به کووید ۱۹ مبتلا شده اند که از این میان بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۳۶ میلیون تاکنون بهبود یافته اند.