لیلا خضری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اجرای این طرح در مجموع ۱۰ پایگاه شامل هشت پایگاه شهری و ۲ پایگاه روستایی این جمعیت با هدف آگاهسازی مردم و کاهش ابتلای جامعه به بیماری کرونا در این شهرستان دایر شده بود.
وی اضافه کرد: در قالب این طرح ۹ هزار نفر خدمات آموزشی مقابله با کرونا دریافت کردند و به هشت هزار و ۲۰۰ نفر نیز که بدون داشتن ماسک در معابر تردد میکردند، ماسک رایگان اهدا شد.
مسوول امور جوانان جمعیت هلال احمر مهاباد گفت: در این پایگاهها علاوه بر ارایه ماسک رایگان، نحوه صحیح فاصلهگذاری، ضدعفونی کردن دستها، استفاده از ماسک و سایر دستورالعملهای بهداشتی آموزش و تبلیغ میشد.
وی اظهار داشت: زمان اجرای این طرح ۱۰ روز (پنجم تا ۱۵ آبان) بود اما داوطلبان جمعیت هلال احمر با راهنماییها و آموزشهای خود از شهروندان درخواست کردند تا فروکش کردن موج شیوع کرونا، آموزشهای مقابله با کرونا را راعایت کنند.
طرح آمران سلامت در پی فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیت دستگاههای متولی و تعامل آنان جهت مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا و همچنین دستور رییس جمعیت مبنی بر استفاده از نیروهای داوطلب جوانان و امدادگران علاقهمند با هدف دعوت مردم به رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی اجرا شد.
بیماری کرونا از اوایل اسفند در کشور و آذربایجانغربی شایع شده است و ۱۷ اسفندماه سال گذشته نخستین موارد مثبت کرونا در مهاباد تایید شد.
از ابتدای شیوع کرونا تاکنون چهار هزار نفر در مهاباد به کرونا مبتلا شدهاند.
در شهرستان مهاباد بیش از ۷۰۰ نفر امدادگر در دورههای عمومی و تخصصی امداد و نجات شرکت کردند که از این تعداد ۶۰۰ امدادگر در دورههای عمومی و بیش از ۱۱۰ امداگر و نجاتگر در دورههای تخصصی و تکمیلی امداد و نجات جمعیت هلال احمر شرکت کردند.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.