تهران-ایرنا- معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تعداد دانش آموختگان باید محدود باشد چرا که نمی‌توان نامحدود آموزش داد و به صورت نامحدود دانش‌آموخته وارد جامعه کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، غلامحسین رحیمی شعرباف روز سه شنبه در چهاردهمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که به صورت مجازی از سوی وزارت علوم برگزار شد، اظهار داشت: نمی توانیم نامحدود دانش آموخته وارد جامعه کنیم، اما تحقیقات و ارتباط با صنعت باید نامحدود باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها و نهادهای علمی باید دایم پای کار باشند، تاکید کرد: طی ۲ سال گذشته قدم های خوبی در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت برداشته شد اما این گام ها باید کامل تر، کیفی تر، کمی تر و گسترده تر شود.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم در ادامه تاکید کرد که وزیر به جد پیگیر ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت است.

رحیمی خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۷۷ دوره ارتباط جامعه و صنعت از سوی دانشگاه ها برگزار می شود و تاکید بر گسترش برگزاری این دوره ها وجود دارد.

وی همچنین از ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۴۰ دانشگاه کشور خبر داد.

معاون وزیر علوم در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه ها هشت هزار و ۴۰۰ قرارداد با صنعت منعقد کرده اند، اظهار داشت: علاوه بر تلاش برای بالا بردن حجم این قراردادها، اثرگذاری آن هم باید مشخص و اعلام شود این قراردادها بیشتر در چه گروه های علمی منعقد شده است.

به گفته رحیمی، تعداد این قراردادها در گروه های کشاورزی، علوم اجتماعی، اقتصاد، علوم انسانی، علوم پایه یا سایر گروه ها باید مشخص شود و به عنوان مثال نباید هشت هزار قرارداد برای ۲ گروه و سایر قراردادها در اختیار گروه های دیگر باشد.

به گزارش ایرنا، میزان قرارداد دانشگاه‌ها با صنعت سال ۹۸ در مقایسه با سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافت و مبلغ آن به حدود هزار میلیارد تومان رسید.