مسعود شفیعی روز سهشنبه در شورای برنامهریزی استان تهران اعلام کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصلاح این روند را از سازمان برنامه و بودجه پیگیری می کند؛ همانگونه که همه دستگاههای استانی باید مشکلات را در دستگاههای ملی مطرح و منعکس کنند.
وی افزود: اعتبار ۳۱۴ میلیارد تومانی تملک داراییهای پیشبینی شده برای سال جاری پاسخگوی نیازهای استان تهران نیست و پیش برد برنامهریزیهای انجام شده، تخصیص اعتبار بیشتری را میطلبد.
اعتبارات استان تهران متناسب با سهم جمعیتی آن نیست
معاون برنامهریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: در بودجه امسال اعتبارات تملک داراییهای استان تهران متناسب با جمعیت ۲۰ درصدی کشور که در آن ساکن هستند، پیشبینی نشده است.
شهرام عدالتی تصریح کرد: استان تهران به تنهایی نزدیک به ۵۵ درصد از کل درآمدهای مالیاتی کشور را تامین میکند در حالی که ۲۰ درصد صنایع و بیش از این رقم از مشاغل کشور در آن مستقر هستند.
وی با بیان اینکه ۵۵ درصد از درآمدهای مالیاتی تامین شده کشور در استان تهران سهم شهروندان تهرانی است، تاکید کرد: عدالت و انصاف ایجاب میکند که سهم بیشتری از بودجه کشور برای جبران این تلاشها و ایجاد زیرساختها در آن تخصیص یابد.
«عدالتی» کل اعتبارات تملک داراییهای استان تهران برای سال ۱۳۹۹ را ۳۱۴ میلیارد تومان برشمرد و این رقم در سال گذشته را ۲۱۹ میلیارد تومان اعلام کرد.
این مقام مسئول کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژههای عمرانی نیمهتمام استان تهران را ۹ هزار و ۴۲۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و اظهار داشت: شاید این رقم عدد بزرگی به نظر برسد اما در کنار درآمد ۸۲ هزار میلیارد تومانی استان تهران برای کشور، عدد قابل توجهی نیست.
وی ادامه داد: سال گذشته فقط ۵۰ درصد از بودجه استانی برای پروژههای نیمهتمام تخصیص یافت و همین موضوع موجب شد تا بخشی از فشار اعتباری این پروژهها به امسال منتقل شود.
به گزارش ایرنا در اعتبارات ابلاغی برای سال جاری در بخش هزینه عمومی ۹ هزار و ۱۵۹ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال و در بخش تملک داراییهای سرمایهای سه هزار و ۱۴۷ میلیارد و ۵۹۸ میلیون ریال اعتبار ابلاغ شده است.