به گزارش ایرنا، مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویی که در مراسم گشایش دوازدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی سخن میگفت، اظهار داشت: زمان پایان یافتن شیوع ویروس کرونا مشخص نیست، از همین رو باید برای درازمدت برنامهریزی شود و راه حلهایی برای افزایش تحرک افراد جامعه همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی، تداوم رقابتهای ورزشی، حذف افسردگی مضاعف شرایط کنونی ازجمله انتظارات طبیعی جامعه است که باید مورد توجه مراکز علوم ورزشی قرار گیرد.
صدیقی با بیان اینکه علم در حوزه ورزش نقش ویژهای دارد، گفت: در این همایش علاوه بر محورهای ثابت، محورهایی همانند فناوری اضافهشده است که از اهمیت ویژهای برخوردار هستند و عزم جدیتری در این حوزهها وجود دارد.
رییس سازمان امور دانشجویی افزود: باید نیازهای کشور در حوزه علوم ورزشی شناسایی و در مرحله عمل و کاربردی به آن پاسخ داده شود.
وی ادامه داد: دیگر محورهای این همایش ازجمله بخش بیماران ویژه و کمتوان نیز برای کشور اهمیت دارد و با نیازهای کشور مرتبط است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر علوم ادامه داد: در شرایط کنونی از ابتکارات در حوزه تربیتبدنی استقبال میکنیم. اکنون نرمافزارهایی برای برگزاری مسابقات دانشجویان طراحی و ساختهشده است؛ اما نیازمند کارهای بزرگتری در این حوزه هستیم.
صدیقی همچنین گفت: در هفته دولت ۲۲ پروژه ازجمله سالنهای ورزشی، چمنهای مصنوعی و اتاقهای تندرستی در دانشگاههای کشور افتتاح شد و هرماه پنج پروژه تا پایان سال افتتاح میشود.
وی تصریح کرد: بر همین اساس از اندیشمندان حوزه علوم ورزشی میخواهیم که برای استفاده از این امکانات در فضایی که ویروس کرونا وجود دارد، پیشنهادات خود را ارائه کنند.
رییس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: ما منتظر دستاوردهای علمی این همایش هستیم و قدردان زحمات تلاش تمام کسانی که در این مسیر تلاش میکنند، نیز هستیم.