اراک - ایرنا - ۱۵ طرح آموزشی و مدرسه سازی استان مرکزی از مجموع یک هزار و ۵۵۰ طرح آموزشی، تربیتی و رفاهی کشور روز پنجشنبه در آیینی با حضور رئیس جمهوری، استاندار مرکزی و جمعی از مسئولان به صورت ویدئوکنفرانس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا، طرح‌های افتتاحی استان مرکزی شامل تخریب و بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک، آموزشگاه سردار سلیمانی، شهدای بانک ملی، مدرسه ۱۲ کلاسه استثنایی اراک حاج نقوی سنجانی، تکمیل سالن ورزشی خیری حسن پور، مدرسه سه کلاسه نوین کاشانی شهسوران، مدرسه سه کلاسه شهدای روستای ویسمه و مدرسه ۶ کلاسه خیری روستای عقیل آباد در شهرستان اراک، تخریب و بازسازی مدرسه ابتدایی ۱۲ کلاسه شریعتی، تخریب و بازسازی دبیرستان شبانه‌روزی سرای دانش و تکمیل مدرسه خیریه ۱۲ کلاسه دامن افشان در شهرستان دلیجان، تخریب و بازسازی هنرستان ۲۴ کلاسه طالقانی در شازند، کتابخانه گلستان، تخریب و بازسازی دبیرستان ۱۲ کلاسه پروین اعتصامی و توسعه مدرسه چهار کلاسه در دبستان خلیج فارس شهرستان محلات است.

این طرح‌ها شامل ۱۴۳ کلاس درس است که در زیربنای ۲۱ هزار و ۷۹۶ متر مربع و ۲۰ هزار و ۹۷۷ متر مربع محوطه سازی با یک‌هزار و ۶۴۴ متر مربع دیوارکشی ایجاد شده است.

برای ایجاد ۱۵ طرح مدرسه سازی و آموزشی استان مرکزی، ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل ملی، استانی و مشارکت خیران هزینه شده است.

رئیس جمهوری در آیین بهره‌برداری از طرح های آموزشی کشور و استان مرکزی گفت: این مایه افتخار است که روزانه هشت و نیم میلیارد تومان برای بازسازی، نوسازی و تجهیز مدارس کشور در دولت دوازدهم اختصاص یافته است.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی ادامه داد: دانش آموزان کشور نباید در فضای مدارس دغدغه ناامنی داشته باشند.

رئیس جمهوری بیان کرد: بسیار مهم است که دانش آموزان این مرز و بوم با خیالی آسوده نسبت به تحصیل علم بپردازند.

به گزارش ایرنا، طرح‌های حوزه آموزش و پرورش که در سی‌ودومین برنامه «پویش تدبیر و امید برای جهش تولید»  به صورت همزمان در سراسر کشور به بهره‌برداری می‌رسد شامل هزار و  ۴۲۲ طرح آموزشی با ۸ هزار و ۵۱ کلاس درس،  ۱۲۴ طرح تربیتی و ۴ طرح رفاهی است که در مجموع بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار مترمربع زیر بنا را شامل می‌شود. حدود ۷۰ درصد اعتبارات این طرح‌ها توسط سازمان نوسازی مدارس و ۳۰ درصد توسط خیرین مدرسه‌ساز و با مشارکت آنان تأمین شده است.

 یک‌هزار و ۲۰۵ مرکز آموزشی در استان مرکزی نیازمند بازسازی و مرمت است که اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح‌ها، ۱۶۰ هزار میلیارد ریال اعلام شده است.