تهران-ایرنا-فرهنگسرای خانواده، در برنامه «من و کتاب» در فضای مجازی، سخنان رهبر معظم انقلاب را درباره کتاب و کتابخوانی و ترویج آن، برای گسترش این فرهنگ در خانواده و ‌جامعه منتشر می‌کند.

به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه فرهنگسرای خانواده، این فرهنگسرا همانند سال‌های گذشته به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی(۲۴ تا ۳۰ آبان) با توجه به نقش و اهمیت کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی، برنامه‌های مجازی مختلفی را برای خانواده‌ها و دوستداران کتاب در روزهای شیوع کرونا و خانه‌نشینی اجباری، در نظر گرفته است.

«نمایشگاه مجازی» معرفی کتاب‌های مفید و موثر از انتشارات ویهان، «کتاب خانواده» ارائه بسته‌های معرفی کتاب در حوزه خانواده و «قلم آشنا» شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی از پرسنل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران (زن و شوهر دارای تالیف و نویسندگی) از جمله این برنامه‌هاست.

پویش کتابخوانی «هر خانه یک کتابخانه» به مناسبت ولادت پیامبر(ص) تا هفته کتاب با مشارکت کانون کتاب آستان قدس خراسان جنوبی از ۱۳ آبان در حال برگزاری است و تا ۳۰ آبان ادامه دارد، علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال تصویر از کتابخانه شخصی کودکان و نوجوانان و سایر اعضای خانواده یا ارسال نقاشی و ویدئو از بهترین کتابی که مطالعه کردند به صفحه‌های مجازی فرهنگسرای خانواده Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade @ در این برنامه شرکت کنند.

همچنین در برنامه «پدر من، مادر من» خانواده‌ها می‌توانند از شغل خود تصویر، نوشته، نقاشی یا شعر ارائه دهند و در پایان با فایل‌های دریافتی کتاب مجازی مشاغل تهیه و در فضای مجازی با حفظ نام و اثر منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بهره‌مندی از این برنامه‌ها به صفحه‌های مجازی فرهنگسرای خانواده مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۰۶۸۶۹ کتابخانه این فرهنگسرا تماس بگیرند.

انتشار پادکست «طریق عرفان»

فرهنگسرای خانواده با همکاری کانون فیلم قاب‌نو همزمان با سالروز عروج ملکوتی «آیت‌الله العظمی سیدمحمدحسین طباطبایی» پادکست «طریق عرفان» را با هدف ارتقای همبستگی اجتماعی، رعایت اصل احترام به علما و بزرگان و آشنایی خانواده‌ها و نسل جدید با زندگی بزرگان دین منتشر می‌کند.

آیت‌الله طباطبایی معروف به علامه طباطبایی روحانی، عارف، فیلسوف و نویسنده متولد ۱۲۸۱ در تبریز بود، وی از مدرسان حوزه علمیه قم به‌شمار می‌آمد. از این عالم فرزانه علاوه بر تفسیر بزرگ المیزان، بدایه الحکمه، نهایه الحکمه، اصول فلسفه و روش رئالیسم، حاشیه بر کفایه، شیعه در اسلام، مجموعه مذاکرات با پروفسور هانری کربن، خلاصه تعالیم اسلام، روابط اجتماعی در اسلام، انسان و اجتماع و رشد اجتماعی به یادگار مانده است.

روح پاک و الهی علامه طباطبایی ۲۴ آبان ۱۳۶۰ به دیار حق تعالی شتافت و پیکر مطهرش در قم آرمیده است.

شهروندان برای بهره‌مندی از پادکست «طریق عرفان» می‌توانند روز شنبه (۲۴ آبان) به نشانی @Farhangsara_khanevade مراجعه کنند.