علی حاجی زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیرو مصوبات در سال ۱۳۹۷ در سومین نشست ستاد بازآفرینی شهری برنامه اقدام مشترک جهت ویرایش نهایی به دستگاه های مربوطه ابلاغ و در این برنامه ۲۶۳ پروژه مصوب شد.
وی ادامه داد: از این میزان ۵۷ پروژه به عنوان روبنایی و زیربنایی بر اساس تبصره ۱۸ موافقت نامه سال ۹۷ به دستگاه ها ابلاغ شد و متولی ساخت این پروژه ها اداره کل راه و شهرسازی انتخاب شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان افزود: از مجموع ۲۹ پروژه به مناقصه رفته تاکنون ۱۰ پروژه زیربنایی و روبنایی احداث خانه محله در مناطق فیروزآباد شامل دفع آبهای سطحی و اصلاح روشنایی معابر فیروزآباد، زیرسازی و آسفالت محله رحمت آباد، اصلاح روشنایی معابر رفسنجان، احداث شبکه فشار متوسط محله رحمت آباد، اصلاح روشنایی معابر سعید آباد سیرجان، دفع آبهای سطحی آباده سیرجان، اصلاح شبکه روشنایی سعیدآباد سیرجان و خرید وسایل مورد نیاز تاسیسات برقی و مکانیکی مرکز بهداشت شهرک صیاد شیرازی کرمان تاکنون به پایان رسیده است.
وی بیان داشت: از سال ۹۶ تاکنون ۲۴۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال از محل تبصره ۱۸ پروژه های تملک دارای سکونتگاه های غیررسمی در استان کرمان اجرا شده است.
همچنین در نشست ستاد بازآفرینی شهری استان کرمان با حضور معاون امور عمرانی استانداری کرمان، مدیرکل راه وشهرسازی استان، و مسئولان سایر دستگاهها، عملکرد دستگاه های اجرایی مشارکت کننده در پروژه و عملکرد اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان در راستای توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی، ساماندهی بافتهای فرسوده و ناکارآمد و همچنین موضوع حریم گسل های شهرک رزمندگان بم و شهرک اسد آباد زرند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
بافت ناکارآمد شهری استان کرمان با مساحتی بیش از ۴۲ هزار هکتار، جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۵۹۷ هزار نفر را در خود جای داده و بیشترین سهم سکونتگاههای غیررسمی آن به ترتیب مربوط به شهرهای رفسنجان، سیرجان، کرمان و جیرفت است.