حمید صفایی نیکو ظهر امروز در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی قوچان در جمع خبرنگاران افزود: منابع بانکی به دو قسمت تقسیم میشود که برخی از آنها برای حوزه صنعت و تولید هزینه میشود و برای این امر نیز اولویتبندی صورت گرفته است.
وی یکی دیگر از اولویتها برای صرف منابع بانکی را بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی دانست و اضافه کرد: نوسازی دستگاهها و دیگر اقدامات برای بازسازی یک واحد تولیدی میتواند علاوه بر کاهش مصرف انرژی قیمت تمامشده کالای تولیدی را نیز پایین بیاورد و این به نفع سرمایهگذار است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی گفت: بخش دیگری از این منابع مالی نیز برای طرحهایی هزینه میشود که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تا این واحدها با حمایت بانکها مولد شده و به تولید برسند.
صفایی نیکو افزود: البته برخی از منابع بانکی در قالب مادهها و تبصرههای قانونی یا حمایت از مددجویان بهزیستی، کمیته امداد و مشاغل خاص تقسیم میشود.
وی با تاکید بر این که سیستم بانکی عزم دارد تا بخشی از مشکلات حوزه صنعت و تولید را برطرف کند ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی موجود گردش نقدینگی و هدایت به سمت صنایع یکی از وظایف و تعهدات سیستم بانکی است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نشستی با صنایع و واحدهای تولیدی در قوچان افزود: راهکارهای قانونی همچون استفاده از ظرفیت کمیته تامین مالی کشوری یا استانی، دبیرخانه کمیسیون هماهنگی استان، ستاد تسهیل و ستاد تدبیر مورد بررسی قرار گرفت تا به واحدهای نیازمند به سرمایه کمک شود.
رفع موانع موجود در مسیر تولید واحدهای صنعتی قوچان
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید به خبرنگاران گفت: شناسایی و عارضهیابی و آنچه مانع تولید بر سر راه واحدهای صنعتی شده در حال انجام است تا برگشت کارخانهها به مسیر تولید صورت بگیرد.
علی آذری افزود: استفاده از ظرفیت مدیران دستگاههای اجرایی در خراسان رضوی و حضور آنها در واحدهای تولیدی و دیدار چهره به چهره با صاحبان صنایع میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
شهرستان قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.