تهران - ایرنا - معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثاگران گفت: یکی از مطالبی که همواره در وصیتنامه شهدا توصیه و تأکید شده، موضوع وحدت و همدلی است که می‌تواند در تعالی و توجه به ارزش‌ها مفید باشد.

به گزارش ایرنا، سومین وبینار معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، مدیران کل و معاونان فرهنگی استان‌ها، روز چهارشنبه در سالن اجتماعات شهید رسول‌زاده به‌صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.

 سردار یعقوب سلیمانی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای «عملیات محرم» در ۲۵ آبان ‌ماه، عملکرد بخش فرهنگی بنیاد استان‌ها در هفته دفاع مقدس و برنامه‌های قبل و بعد آن را قابل قبول خواند.

وی اظهار کرد: در چهلمین سال دفاع مقدس با هماهنگی، هم‌افزایی و تلاش استان‌ها و نیز با مدیریت، نظارت و راهبری ستاد فرهنگی در مرکز، خوشبختانه خروجی و کارنامه قابل قبولی در هفته دفاع مقدس داشتیم. با توجه به این باور که شهدا حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند، ان‌شاءالله مورد توجه و قبول شهدای گرانقدر هم بوده است.
سردار سلیمانی در ادامه موضوع همدلی، هماهنگی و هم‌افزایی را از راهبردهای مهم معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران خواند.

وی اضافه کرد: یکی از مطالبی که همواره در وصیتنامه شهدا توصیه و تأکید شده، موضوع وحدت و همدلی است. در واقع نقطه ثقلی که می‌تواند در تعالی و توجه به ارزش‌ها مفید باشد، همین وحدت و همدلی است.
معاون بنیاد شهید ضمن پیشنهاد خوانش وصیتنامه شهدا در برنامه‌های مختلف بنیادهای استان‌ها به تناسب تاریخ شهادت آن‌ها ادامه داد: نکات و مفاد مهم موجود در وصیتنامه شهدا می‌تواند راهبرد و محور برنامه برای ما باشد. لذا لازم است ساماندهی صورت بگیرد که حداقل هر هفته، به تناسب تاریخ شهادت شهدای گرانقدر، وصیتنامه شهید در روز شهادت او قرائت شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در بخش دیگر صحبت‌های خود ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: با همت و تلاش همکاران فرهنگی و سیاست‌گذاری‌هایی که اتفاق افتاده، برنامه‌هایی در حال تدوین است که به محورهای اصلی بیانیه گام دوم انقلاب، نظیر بحث سبک زندگی، امیدآفرینی، توجه به نسل جوان در میدان‌داری و... اهتمام و توجه ویژه شده است.
سردار سلیمانی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را تجمیع نگاه شهدا در وصیت‌نامه‌های ایشان خواند و افزود: ۴۰ سال ایثار، مقاومت و ازخودگذشتگی در بیانیه گام دوم انقلاب تجمیع شده است. امید، نگاه و حرکتی دوباره توام با نوآوری هم نکاتی است که باید در گام دوم به آن توجه کنیم.
وی تصریح کرد: اگر امروز می‌خواهیم یک جامعه ایثارگر پویا و متعالی داشته باشیم؛ به کار خلاقانه، حرکت جهادی، پویایی و تعالی خط‌ ومشی شهدا نیاز داریم. لذا باید تلاش‌ جدی و مضاعفی در این بخش داشته باشیم تا خروجی قابل قبولی عرضه شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید گفت: نیاز امروز ما توجه به مسیر الهی ترویج ایثار و شهادت است و تحکیم در این موضوع بیشتر از هر زمانی است؛ چرا که ایثار و شهادت دو محور اساسی در تعالی آرمان‌ها و بقای انقلاب و نظام اسلامی است، بی‌تردید تا زمانی که نام و یاد شهدا و فلسفه ایثار و شهادت زنده و پویا است، این انقلاب متوقف نخواهد شد.
سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران و خصوصاً بخش فرهنگی آن است، اضافه کرد: طبق اسناد و قوانین موجود، قریب به ۸۰ درصد رسالت و مسئولیت بنیاد فرهنگی است و اگر می‌خواهیم در عرصه فرهنگی موفق باشیم، باید روحیه‌مان را از سیستم کار اداری جدا و با همّت بیشتری فعالیت کنیم. باید به لایه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی بیشتر توجه داشته باشیم و همّت و تلاش ما بر این باشد که کارها مبتنی بر پیامد و اثرگذاری باشد.
در این وبینار همچنین اسکندر یارنسب مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد، رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد، سید مرتضی حسینی، مدیرکل امور هنری بنیاد، سید مستجاد حسینی مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد، محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد و خانم طاهری دبیر ستاد شاهد بنیاد شهید و امور ایثارگران گزارشی از عملکرد اداره‌کل‌های مختلف معاونت فرهنگی و آموزشی را ارائه کردند.
همچنین معاونان فرهنگی بنیاد استان‌های اصفهان، تهران بزرگ، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی و قزوین به صورت ویدیوکنفرانسی به بیان عملکرد خود پرداختند.