تهران-ایرنا- دارنده سهمیه تپانچه المپیک توکیو معتقد است، پرداختن رسانه‌ها به رشته‌های مختلف ورزشی انگیزه ورزشکاران را افزایش داده و توجه مسوولین را به مشکلات و چالش‌های فراروی رشته‌های ورزشی معطوف می‌کند.

جواد فروغی رو شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کافی است به اخبار ورزشی در صداو سیما نگاهی بیندازید، می‌بینید به طور مرتب افرادی را از  لیگ برتر برخی رشته‌ها دعوت می‌کنند و مسایل اصلی و حتی حواشی این رشته‌ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد اما در تیراندازی باید اتفاق خیلی خاصی رخ دهد، تا این رشته مورد توجه قرار گیرد یا خبری از آن منتشر یا پخش شود.

این پرستار جوان اضافه کرد: رشته تیراندازی جزو رشته‌های ارزشمند و پُر مدال است ولی به اندازه‌ای که باید، دیده نشده و و به آن پرداخته نمی‌شود.

این تیرانداز با بیان اینکه تیراندازان ۶ سهمیه انفرادی برای ورزش ایران کسب کرده‌اند، گفت: رسانه‌ها در برخی موارد حتی ممکن است به تست کرونای فلان بازیکن فوتبال اروپایی بپردازند اما به ندرت اخبار مسابقات بین‌المللی تیراندازی را پوشش می‌دهند.

دارنده نخستین مدال قهرمانی آسیا در رشته تپانچه در خصوص تمرینات و روند آماده‌سازی تیم تپانچه گفت: با شروع کرونا تمرینات تیم ملی مدت ۲ ماه به طور مجازی بود و پس از صدور مجوز از سوی ستاد ملی و وزارت ورزش  تمرینات خود را در سالن ۸۰ خط آزادی آغاز کردیم.

این تیراندازی اهل دهلران ادامه داد: تا یک ماه پیش هفته‌ای دو روز تمرینات را زیر نظر سرمربی تیم ملی پیگیری می‌کردیم اما از یک ماه پیش کارهایم را به صورتی هماهنگ کردم که می‌توانم هفته‌ای سه بار در سالن تمرین کنم.

فروغی اضافه کرد: با اینکه اردوها و تمرینات هنوز به شکل ایده‌آل و منسجم برگزار نمی‌شود اما به لطف خدا به آمادگی فنی و تکنیکی نسبتاً مطلوبی رسیده‌ام و امیدوارم که شرایط جسمانی و روانی همچون آمادگی فنی رو به رشد حرکت کند.

وی در خصوص مسابقات بین المللی اندونزی نیز گفت: این مسابقات به صورت برخط و طی دو روز به میزبانی نمادین اندونزی برگزار شد و خوشبختانه من توانستم با فاصله امتیازی فاحشی در دره مرحله مقدماتی و چه در فینال نسبت به نفر دوم مقام نخست و قهرمانی را کسب کنم.

دارنده مدال برنز رقابت‌های قهرمانی آسیا با اشاره به اینکه سطح رقابت کنندگان نسبتاً خوب بوده است، ادامه داد: در این رقابت‌ها تیراندازانی از هفت کشور حضور داشتند و چهار تیرانداز ایرانی در رشته تپانچه نیز در این رقابت‌ها شرکت کردند و فقط من  و هانیه رستمیان به فینال راه یافتیم.  

تیرانداز ۳۱ ساله کشورمان گفت: رکوردهای خوبی را در مسابقات بین المللی اندونزی ثبت کردم و در صورت تکرار این رکوردها در المپیک به کسب مدال امیدوارم.

فروغی با بیان اینکه خوشبختانه رشته تیراندازی به گونه‌ای است که گویا برای زمان کرونا طراحی شده است، وی افزود: در رشته ما، یک فاصله تعریف شده بین ورزشکاران وجود دارد و تجهیزات و امکانات ورزشی نیز به صورت شخصی است و هیچ ارتباطی بین ورزشکاران با یکدیگر وجود ندارد بنابراین برگزاری اردوها به صورت منظم و منسجم کار سختی نخواهد بود.

وی تصریح کرد: از مدت‌ها پیش خواستار برگزاری اردوهای تمرینی منظم در نقاط مختلف کشور بودم ولی متاسفانه تاکنون عملی نشده است ولی ما  هنوز فرصت کافی داریم تا در مسابقات برخطی که هر از چندگاهی به میزبانی نمادین کشورها برگزار می‌شود، شرکت کنیم.

فروغی اضافه کرد: شاید شرکت در مسابقات برخط نتواند جایگزین مسابقاتی در سطح بین الملل یا تورنمنت‌های حضوری باشد اما ما در این شرایط مجبوریم از همه امکانات موجود نهایت استفاده را ببریم تا خود را به طور مرتب محک زده و برای حضور در میادین جهانی و به ویژه المپیک آماده شویم.