به گزارش ایرنا ، اکبر بهنامجو روز شنبه در بازدید از کارخانه تعطیل شده موتورسیکلتسازی خلخال افزود: با توجه به اعلام آمادگی سرمایهگذار خصوصی برای احیا و شروع دوباره تولید و مونتاژ موتورسیکلت در این محل، استانداری اردبیل برای هرگونه همکاری در خصوص گشایش ارزی و فراهم شدن زمینه فعالیت آن همکاری میکند.
وی اظهارداشت: برای شروع فعالیتتولیدی کارخانه موتورسیکلتسازی میهن سیکلت خلخال و ایجاد اشتغال برای ۵۰ نفر در فاز اول نیاز به گشایش ارزی ۱۰ میلیون دلاری و هماهنگی لازم برای صدور مجوز ورود قطعات از چین است.
او بیان کرد: در حال حاضر یک سوم از زمین موجود شهرک صنعتی خلخال در اختیار سرمایهگذار کارخانه موتورسیکلتسازی میهن سیکلت بوده و با احیای دوباره آن بیش از هشت هزار مترمربع سوله و سالنهای مونتاز در اختیار کارخانه قرار میگیرد.
بهنامجو با بیان اینکه سرمایهگذار این واحد صنعتی برای راهاندازی کارخانه بدون دریافت هرگونه تسهیلات بانکی اعلام آمادگی کرده، افزود: در گذشته این واحد صنعتی بزرگ منطقه زمینه اشتغال ۱۲۵ نفر را فراهم کرده که با راهاندازی دوباره آن زمینه بازگشت کارگران بیکار به این واحد فراهم خواهد شد.
بهنامجو حمایت از سرمایهگذاران طرحهای راکد و نیمهفعال را از اهم اولویتهای کاری استانداری اردبیل در سال جهش تولید دانست و افزود: با تلاشهای صورت گرفته در نیمه سال جاری بخش مهمی از مشکلات چندین واحد تولیدی راکد و متوقف استان برطرف و تعدادی از این واحدها به چرخه تولید بازگشتهاند.
استاندار اردبیل در بازدید واحدهای تولیدی و صنعتی فعال شهرک صنعتی خلخال افزود: این شهرک صنعتی پس از شهرک صعنتی شماره یک اردبیل فعالترین شهرک صنعتی استان است و بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی آن با حداکثر توان کاری در حال تولید هستند.
وی با ارزیابی مطلوب فعالیتهای تولیدی شهرک صنعتی خلخال گفت: تلاش میشود تا با رفع مشکل مالی، سرمایه در گردش و تحقق خواسته صنتعتگران این شهرک زمینه اشتغال به کار جوانان جویای کار این منطقه در بخش صنعت تولید فراهم شود.
عبداللهپور ، سرمایهگذار و مالک کارخانه موتورسیکلتسازی میهن سیکلت خلخال نیز گفت: علاوه بر احیای خط مونتاژ تولید موتور در این کارخانه برای توسعه فعالیتهای صنعتی و افزایش سطح اشتغال قصد دارد خط تولید قطعات یدکی موردنیاز کارخانه های موتورسیکلت سازی را در شهرک صنعتی خلخال راهاندازی کند.
کارخانه تولید موتورسیکلت واقع در شهرک صنعتی خلخال در سال ۱۳۸۱ آغاز به کار و پس از چهار سال فعالیت در تولید موتورسیکلت به علت اعمال تحریمهای خارجی و مشکل تامین قطعات از خارج از کشور و همچنین رکود در بازار موتورسیکلت در کشور به حال تعطیل درآمد.