مهران حسنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که واحدهای اقامتی و مشاغل مرتبط با اقامت گردشگری بدون محدودیت زمانی در هر ساعت شبانه روز قادر به ارائه خدمات هستند.
وی گفت که واحدهای اقامتی باید با رعایت حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند و تجاوز از این میزان تخلف محسوب می شود و برخورد جدی را به دنبال خواهد داشت.
حسنی محدودیتهای جدید را برای واحدهای پذیرایی هم متفاوت توصیف کرد و گفت : واحدهای پذیرایی حق پذیرش مشتری را به صورت حضوری ندارند و تنها به صورت بیرون بر می توانند فعالیت داشته باشند.
وی افزود : سایر واحدهای زیرمجموعه گردشگری به غیر از اقامتگاه ها و واحدهای پذیرایی تحت شمول محدودیت های جدید قرار دارند و موظف هستند راس ساعت ۱۸ فعالیتشان را تعطیل کنند.
مازندران حدود چهار هزار واحد گردشگری دارد که از این تعداد ۶۳ واحد مربوط به تاسیسات اقامتی از جمله هتل ، متل ، هتل آپارتمان و حدود ۲۰۰ باب واحد هم اقامتگاه بوم گردی است.
در پی افزایش سرعت شیوع ویروس کرونا در یک ماهه اخیر ، ستاد ملی کرونا در نشست روز یکشنبه ۱۸ آبان خود تعطیلی تمامی مشاغل و اصناف به جز مشاغل سطح یک را در مراکز استان های کشور تصویب کرده بود که از بیستم آبان به اجرا درآمد. با این حال ستاد مقابله با کرونای مازندران محدودیت های کرونایی را به تمامی شهرهای استان تسری داد و اعلام کرد که به علت نزدیکی شهرهای مازندران به یکدیگر ، اجرای طرح تنها در مرکز استان کارساز نخواهد بود.
بر اساس این مصوبه تمامی فعالیت صنفی و شغلی به غیراز مشاغل سطح یک فقط تا ساعت ۱۸ عصر می توانند فعالیت کنند و پس از این ساعت باید تمامی خدمات خود را تعطیل کنند. این محدودیت یکماهه خواهد بود.
در حال حاضر نیز حدود ۸۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های مازندران بستری هستند و تاکنون یکهزار و ۷۵۰ نفر در استان بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند.