حمیدرضا فلاح روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: برای راهاندازی این تعداد شهرک صنعتی جدید در استان یکهزار هکتار زمین در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اولویت واگذاری شهرکهای صنعتی جدید به بخش خصوصی افزود: بخش خصوصی میتواند با تامین زیرساختهایی مانند آب، برق و گاز، این شهرکها را راهاندازی و سپس زمین لازم برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری را به متقاضیان واجد شرایط واگذار کند.
فلاح تصریح کرد: پاسخ استعلامهای مورد نیاز برای راهاندازی ۲ شهرک صنعتی از مجموع ۱۱ شهرک صنعتی جدید در چهارمحال و بختیاری تا یکماه دیگر و پاسخ استعلام بقیه شهرکها بهزودی دریافت خواهد شد.
وی یادآور شد: راهاندازی شهرکهای صنعتی جدید و اولویت واگذاری آنها به بخش خصوصی در راستای ماده ۲۷ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و با هدف جذب مشارکت سرمایهگذاران انجام میشود که درآمدزایی بالا و ارتقای زیرساختهای صنعتی را بهدنبال دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اظهار داشت: ۱۱ قطعه زمین مورد نظر برای راهاندازی شهرکهای صنعتی جدید در استان براساس طرحهای آمایش سرزمینی و نیازهای متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف جانمایی شده است.
فلاح گفت: برای سرعتبخشی به روند اجرایی این طرح تسهیلات و مشوقهایی به سرمایهگذاران بخش خصوصی ارایه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی شامل ۲۲ شهرک و هفت ناحیه صنعتی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد ۲۲ شهرک و ناحیه شامل ۱۷ شهرک و پنج ناحیه فعال است.
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
شهرکرد- ایرنا-مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: مکانیابی برای راهاندازی ۱۱ شهرک صنعتی جدید در شهرستانهای ۱۰ گانه این استان انجام شده است و اکنون در مرحله استعلام است.