به گزارش ایرنا، استاندار سمنان عصر شنبه در پیامی به مناسبت فرارسیدن بیست و هشتمین دوره از هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، افزود: پیشرفت، نوآوری و در نوردیدن مرزهای دانش و آگاهی در سایه زحمات، خدمات و مشارکت کتابداران و متخصصین کتابداری میسر می گردد.
وی تاکید کرد : این قشر در نقش مشاوران امین جامعه ، همواره یار و همراه دوستداران دانایی بوده اند و حتی در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا نه تنها دست از تلاش برای افروختن فروغ دانایی برنداشته ، بلکه این تهدید را به فرصتی برای پناه بردن به آغوش گرم مطالعه و دانایی تبدیل کرده اند.
استاندار سمنان در این پیام افزود: کتاب میراثی ماندگار، پدیده ای باشکوه و عنصری رشدآفرین در پهنه زندگی بشر است، آن چنان که نقطه آغاز رسالت و دعوت اسلامی نیز بر مبنای کتاب، خواندن و مطالعه شکل گرفت و اعجاز اسلام، کتاب قرآن و راه رسیدن به اعماق آن تامل و تحقیق و تدبر در آن بود.
وی یادآور شد: انتخاب شعار زیبنده "دانایی، مانایی" برای بیست و هشتمین دوره از هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، به خوبی نشانگر اهمیت نقش فعالان فرهنگی و صاحبان قلم و اندیشه و تاثیرگذاری آنان در شکوفایی، توسعه و بالندگی کشور است.
استاندار سمنان گفت: ضمن تقدیر و تشکر از کتابداران و کلیه فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی، فرارسیدن هفته کتاب را به تمام نویسندگان، اندیشمندان، اهالی علم و قلم، اصحاب رسانه، کتابخوانان و کتابدوستان و مردم استان سمنان تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم با برنامه ریزی، سیاستگذاری و تلاش تمامی مسئولان، و اندیشهورزان، شاهد ترویج و نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی و رشد و تعالی جامعه باشیم.