«محمدجواد قربانیان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: لوازم خانگی، انواع کالاهای اساسی، الکل، لوازم بهداشتی و نان بیشترین کالاهای مورد تخلف در این بازرسیها گزارش شد.
وی ادامه داد: در جریان بازرسی از واحدهای صنفی، خدماتی و تولیدی استان مرکزی ۲ هزار و ۵۲۲ پرونده به ارزش ۲۱۹ هزار میلیارد ریال تشکیل و به مراجع تعزیراتی ارجاع شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: ۳۱۶ مورد از مجموع پروندههای تشکیل شده واحدهای صنفی استان بیش از ۱۰۰ میلیون ریال تخلف داشتهاند که مجموع تخلفات آنها ۲۰۲ میلیارد ریال ارزیابی میشود.
قربانیان بیان کرد: در سال جاری ۲۳۴ گشت مشترک با اداره کل تعزیرات، ۵۴۸ مورد با دانشگاه علوم پزشکی، ۲۰۴ گشت با اداره اماکن نیروی انتظامی و ۴۵۰ مورد با دیگر نهادهای نظارتی استان انجام شد.
وی گفت: شهروندان استان مرکزی امسال چهار هزار و ۲۶۵ تماس با ستاد خبری ۱۲۴ داشتند که تمامی تماسها در اعتراض به گرانفروشی واحدهای صنفی خرده فروش بوده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تعداد پروندههای قاچاق کالای استان مرکزی در سال جاری را ۴۱ فقره عنوان کرد و گفت: ارزش پروندههای مذکور بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال برآورد میشود.
بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی زیر نظر ۱۷۲ اتحادیه در استان مرکزی فعالیت میکنند.