آرش قنبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۲ باب کتابخانه نیز در مساجد این شهرستان در قالب کانون های فرهنگی و هنری راهاندازی شده که هزار و ۵۰۰ نفر عضو این کتابخانهها هستند.
وی با بیان اینکه ۳۰ هزار جلد کتاب با موضوعهای مذهبی، قرآنی، ادبی و داستانی در این کتابخانهها وجود دارد، افزود: امسال ۷۰۰ جلد کتاب از این کتابخانهها توسط اعضا به امانت برده شدهاست.
مسوول کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میاندوآب اضافه کرد: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در این شهرستان طرح ملی "شنبههای با کتاب" و "پویش شنبههای کتاب مساجد" در این شهرستان برگزار میشود.
قنبری گفت: "پویش شنبههای کتاب مساجد" در فضای مجازی با انتشار عکس اعضای کانون به همراه کتاب معرفی شده هر هفته به منظور ترغیب اعضای کانونها به خرید و مطالعه کتاب خوب، تقویت فعالیتهای مردمی و خودجوش در حوزه کتاب و کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه و ترویج نهضت مطالعه مفید اجرا میشود.
وی افزود: تهیه فیلم یک دقیقهای، معرفی کتاب توسط مدیر کانون، امام جماعت، کتابدار یا اعضای کانون و انتشار آن در فضای مجازی یکی از مناسبتترین روشهای اجرای طرح ملی شنبه های کتاب مساجد به شمار میرود و هماکنون طرح ملی "شنبههای کتاب" در کانونهای فعال فرهنگی و هنری و کتابخانههای مساجد از سوی مخاطبان مسجدی در حال انجام است.
وی اضافه کرد: تکریم فعالان حوزه کتاب در قالب "سهشنبههای تکریم" تا پایان هفته کتاب، نشستهای کتابخوان مجازی، ثبت و بروزرسانی اطلاعات هویتی کتابخانه در سامانه بچههای مسجد، مستندسازی از فعالیتهای حوزه کتاب و کتابخوانی در قالب عکس و فیلم، مسابقه و خلاصهنویسی از دیگر برنامههای هفته کتاب در میاندوآب است
وی گفت: کانونهای مساجد در روزهای پرالتهاب کرونایی فعالیت خود را تعطیل نکرده و فعالیتهای مسجد در بستر فضای مجازی با پورتال بچههای مسجد در جریان است که این پورتال، فعالیت کانونها را رقابتیتر کرده و رقابتی سالم در حوزه مسجد شکل گرفته است.
از ۲۴ آبان ماه به مدت هفت روز، هفته کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است.