مسعود میرشریفی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: پیش بینی می شود این تقاطع غیر همسطح به شرط تامین اعتبار حداکثر تا ۲ سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) در شهر سمنان، بزرگترین تقاطع غیر همسطح در استان محسوب میشود و برای تکمیل آن ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی بیان کرد: برای طراحی و آغاز عملیات ساخت تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) دستکم ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
میرشریفی تصریح کرد: میدان امام حسن(ع) در امتداد جاده کمربندی شهر سمنان واقع شده که ساخت تقاطع غیر همسطح در این منطقه موجب هدایت مسافران به داخل شهر و در نتیجه رونق گردشگری میشود.
رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری سمنان تصریح کرد: تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) مسافران محور مشهد به تهران را به داخل شهر هدایت و دسترسی از داخل شهر به محور اصلی به سمت تهران را امکان پذیر می کند.
وی یادآور شد: مسیر مشهد به تهران در نزدیکی پل جهاد این شهر یک ورودی به داخل شهر دارد و چنانچه مسافر از این ورودی به هر دلیل عبور کند دیگر راهی برای ورود به داخل شهر ندارد و ساخت تقاطع غیرهمسطح در میدان امام حسن(ع) این مساله را برطرف می کند.
وی با بیان اینکه ساخت تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) براساس طرح تفضیلی به منظور رونق گردشگری در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: نامگذاری تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) توسط کمیتهای در شورای شهر سمنان انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری سمنان اظهار داشت: اکنون ساخت ستونهای تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) در حال اجرا است.
شهر سمنان حدود ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و از لحاظ جغرافیایی در مسیر محور تهران- مشهد واقع شده است که سالانه ۲۰ میلیون مسافر از این محور عبور میکنند و مسوولان استان با تامین زیرساختهایی مانند احداث تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) به دنبال جذب گردشگران و استفاده از ظرفیت مسافران عبوری برای رونق صنعت درآمدزای گردشگری هستند.
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
سمنان- ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری سمنان گفت: عملیات ساخت تقاطع غیر همسطح امام حسن(ع) در این شهر به عنوان بزرگترین سازه در استان سمنان با هدف اتصال کمربندی تهران- مشهد به داخل شهر و کمک به رونق گردشگری آغاز شد.