به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی ایران، امین جهانبخشی درباره نهمین کنگره علوم اعصاب اظهار داشت: این کنگره نوزدهم، بیستم و بیست و یکم آذرماه سال جاری به صورت کاملاً مجازی و وبینار برگزار میشود و جدیدترین مباحث علمی مرتبط با علوم اعصاب در این کنگره مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
وی افزود: در این کنگره مهمانانی از خارج کشور همچنین اساتیدی ایرانی که در خارج از کشور زندگی میکنند و تعدادی از همکاران هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان حضور خواهند داشت که اساتید و مهمانان خارجی سخنرانیهایی در کنگره ارائه میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: موضوع کرونا و علائم عصبی ناشی از آن در این کنگره به صورت یک پنل تخصصی در مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد.
جهانبخشی با بیان این که علاین عصبی هرچند که جز علایم شایع ناشی از ابتلا به کرونا نیست، گفت:البته در بیش از ۱۰۰ مقاله منتشر شده در جهان مشخص شده است که افراد مبتلا به کرونا، علائم مختلف عصبی را ممکن است داشته باشند و بر همین اساس ما پنل ویژهای را در این زمینه برای کنگره طراحی کردیم.
وی که دبیر علمی بخش بالینی کنگره علوم اعصاب است، خاطرنشان کرد: درمان کرونا بیشتر بر اساس علوم پایه و ایمونولوژیک انجام میگیرد و معمولاً نگاه درمانی به موضوع علوم اعصاب در زمینه کرونا نداریم البته می توان با استفاده از علوم اعصاب درمان عارضههای عصبی ناشی از کرونا را مد نظر قرار دهیم که این مسایل به صورت مفصل در نهمین کنگره علوم اعصاب مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد و اساتید برجسته نظراتشان را در این زمینه مطرح میکنند و به نوعی تبادل اطلاعات به صورت کامل صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.
بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۵۳ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از داده اند. ایران از نظر تعداد قربانیان کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست. تعداد مرگ های کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا بیش از ایران بوده است.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. این بیماری در مبتلایان دارای عوارضی است.