مدیربرنامهریزی فرهنگی واجتماعی دانشگاه هرمزگان روز یکشنبه در گفتگو با ایرنا گفت: این رویداد با رویکرد کارآفرینی اجتماعی به پیشنهاد سازمان امور اجتماعی کشور و با حمایت معاونت فرهنگی وزات علوم تحقیقات و فناوری ابتدا قرار بود در فروردین امسال به میزبانی این دانشگاه برگزار شود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا شامگاه شنبه به ۲ صورت مجازی و حضوری اما با حفظ بروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی پایان یافت.
مهدی میرزاده افزود: در سطح استان هرمزگان این رویداد با مشارکت و حمایت ویژه و ارزنده پارک علم و فناوری استان، مرکز رشد دانشگاه هرمزکان و یکی از شرکتهای فعال در عرصه کارآفرینی اجتماعی به نام خانه هویج برگزار شد.
وی ادامه داد: کاهش آسیبهای فضای مجازی، مسائل اجتماعی کودکان مانند کودکان کار و ازدواج اجباری، اعتیاد و چالشهای مواد مخدر در جامعه، آسیبهای روانشناختی مانند خشونت و نزاع، حقوق شهروندی و مسوولیت اجتماعی مهمترین مسائلی بود که دانشجویان از ۸ استان جنوب غرب کشور ایدههای کارآفرینانه خود را برای حل آنها در این رویداد دانشگاهی ارائه دادند.
مدیربرنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: برای انجام این رویداد پس از پالایش اولیه ایده ها ۳۰ ایده برتر برای رقابت در دوره دوم این رویداد انتخاب شدند، در این مرحله شرکت کنندگان با مشارکت در کارگاههای تخصصی و زیر نظر متخصصان کارآفرینی اجتماعی، به مدت یک هفته اصول لازم برای تبدیل ایده به محصول کارآفرینی را فرا گرفتند و در گام بعد ۱۰ ایده برتر و در نهایت سه طرح برتر به عنوان طرحهای برگزیده انتخاب شدند و ۱۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی به تیم های برتر اعطا شد.
به گفته میرزاده، برگزیدگان این رویداد ضمن بهرهمندی از جوایز نقدی میتوانند تا سقف یک میلیاردو ۵۰۰میلیون ریال از حمایت مالی پارک علم و فناوری در قالب وام بدون بهره نیز استفاده کنند.