به گزارش ایرنا ، علی زینی وند روز یکشنبه در نشست شورای اداری استان کرمان با حضور معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه پشت میزنشیی بی حالی و بی خبری می آورد اظهار داشت : برای سرعت بخشی به روند توسعه متوازان و جامه عمل پوشاندن به این امر ، با کم کردن فاصله مناطق محروم استان با نقاط نسبتا برخوردار آن باید تلاش مان را مضاعف کنیم .
وی افزود: بنای ما تغییرات حداقلی در حوزه مدیریت استان کرمان است اما با مدیران کم دانش، بی انگیزه، کم تحرک با هر پشتوانه ای هیچ تعارفی نداریم.
سرمایههای کرمان به سمت آبادانی مناطق محروم هدایت میشود
استاندار کرمان گفت: برای رسیدن به توسعه متوازان باید سرمایههای این استان با تبعیض مثبت به سمت مناطق محروم هدایت شود تا زمینه زندگی پررونق در روستاها فراهم شود و اگر این اتفاق میا فتاد شاهد حاشیه نشینی نسل سوز در کلانشهرها نبودیم.
زینی وند اظهار داشت: در صورتی که زمینه را فراهم کنیم محرومیت زدایی محقق می شود و کارآفرینی اجتماعی باید ریل گذاری شود و ایجاد گفتمان و تبدیل آن به مطالبه نخبگان، مدیران را بر روی ریل توسعه قرار می دهد.
وی تصریح کرد: در حوزه آموزش و بهداشت محرومیت در این استان باید توجه شود و تسهیل گری باید پیش روی مدیران باشد.
توجه به تشکل های مردمی پایاپای ساختار دولتی
استاندار کرمان گفت: توجه به تشکل های مردمی پایاپای ساختار دولتی مهم است و آغوش خود را برای فعالیت تشکل های مردم نهاد و گروه ها باز می کنیم زیرا آنان می توانند با وجود فراهم شدن زمینه فعالیت ها، غوغا کنند.
وی بیان داشت: زمانی که جنگ به مردم واگذار شد ، معادلات دنیا را عوض کرد و ما پیروز شدیم لذا باید زمینه حضور واقعی مردم در توسعه استان کرمان فراهم شود و بانوان و جوانان ۲ قشر محرک جامعه هستند که باید زمینه حضورتاثیر گذار آنان را در مدیریت استان فراهم کرد.
استفاده از ظرفیت های دانش بینان در کنار معادن کرمان
وی عنوان کرد: کرمان سرشار از استعدادهای بی نظیر کشاورزی، معدن و صنعت و گردشگری است و اداره امور به شیوه سنتی به دور از پایگاه های دانش با ناکارآمدی و شکست مواجه می شود که معادن باید در کنار شرکت های دانش بنیان به عنوان پیشرو در توسعه کشور، وصل شوند.
زینی وند افزود: دانشگاهیان و جوانان سرشار از ایده هستند که این ایده ها تجاری سازی نمی شود و دولت باید با ایجاد فن بازار و شتاب دهنده برای ترکیب دانش بنیان با صنعت، گردشگری و کشاورزی همکاری کند.
وی تاکید کرد: قلب تپنده توسعه استان ها پارک های علم و فناری هستند که به صورت جدی پیگیری می شود.
استاندار کرمان ادامه داد: معادن استان کرمان شهره جهانی و درآمد بسیاری دارند که این درآمدها باید برای مردم شفاف باشد و هیات های مدیره باید به پاک دست ترین انسان ها بدون شائبه باندی و جناحی واگذار شود و آنان باید وظیفه خود را برای توسعه استان ایفا کنند.
نظام اداری کرمان اصلاح می شود
وی اضافه کرد: نظام اداری بوروکراتیک ما غیرشفاف است و در تار پود نظام اداری با تورم قوانین رانت و فساد ایجاد می شود که راه میانبر برای دور زدن مثبت نظام اداری، استفاده از مدیران جسور با دانش است و البته دستگاه های نظارتی باید از مدیران حمایت کنند و آنان را جسور بار بیاورند نه ترسو.
زینی وند گفت: باید خصوصی سازی در استان کرمان وارد شود زیرا دولت کارخانه دار و پیمانکار خوبی نیست بلکه دولت باید ناظر و حاکم باشد و ادارات هرچه می توانند از پروژه های خود به مردم واگذار کنند.
وی افزود: نظام کارمند محور فسادزا است و خصوصی سازی شفاف راه نجات ما از آن است، نه رانت و خصولتی سازی.
مدیران کرمان از مواجهه با رسانه هراس نداشته باشند
استاندار کرمان با بیان اینکه مدیران از مواجهه با رسانه ها نترسند، هرچند حرفشان تند باشد ،اظهار داشت: رسانه ها مشاوران بی مزد و منت ما هستند که باید با آغوش باز از نظراتشان استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه مدیریت آب در این استان امری مهم است گفت: باید با صرفه جویی منابع موجود و فکر کردن به منابع جدید را آغاز کنیم که پروژه هایی در این راستا در استان کرمان تعریف شده است.
شرایط کرمان با تعویض دولت های خارجی تغییر نمی کند
وی اضافه کرد: شرایط ما با عوض شدن دولت های خارجی تغییر نمی یابد لذا باید دست بر زانوی خود بگذاریم و مقوله امنیت را در حوزه سند آمایش و اسناد بالادستی داریم که باید بر آن تمرکز شود و ما اشکالات آن را رفع می کنیم.
زینی وند خاطرنشان کرد: تجارت خارجی علاوه بر تجارت فعلی در دستور قرار گیرد و پیوند استان های همجوار با سیستان و بلوچستان و بندر چابهار می تواند بخشی از مسائل تحریم با پیوند این استان ها قابل حل است.
پرهیز مدیریت استان کرمان از حواشی
وی گفت: بدون هرگونه حاشیه ای فقط باید با کمک مدیران کار کنیم و با همکاری نمایندگان استان کرمان ظرفیت های خود را یکی کنیم و من بدون هیچ وابستگی به شخصی شمال و جنوب استان را یکی قلمداد می کنیم و خود را وامدار جمهوری اسلامی می دانم.
استاندار کرمان با بیان اینکه به نام جمهوری اسلامی زیر بار اجرای منافع شخصی نمی روم یادآور شد: فرایند توسعه استان کرمان را با همکاری فرابخشی پیش می بریم.
وی با اشاره به اساس کار کشور گفت: از تعامل، خرد جمعی، عقلانیت و گذشت از منافع شخصی برای توسعه استان و کشور بهره می گیریم و با تعامل و کمک گرفتن از تمامی نهادهای قانونی، نخبگان و مسئولان و مجلس شورای اسلامی فضای همگرایی در استان را فراهم خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در این راستا از ظرفیت تمامی جریانات در زیر چتر جمهوری اسلامی و چارچوب قانون اساسی و ولایت فقیه استفاده می کنیم و دست همه آنان را به گرمی برای توسعه استان خواهیم فشرد زیرا این امر خواسته تمامی آحاد جامعه است.
نحوه انتخاب استاندار کرمان از زبان ایشان
زینی وند درباره نحوه انتصاب خود نیز گفت: انتخاب من به عنوان یک فرزند عشایر محصول اصل هویت و ساختار نظام جمهوری اسلامی است و دستگاه های نظارتی و محرم اسرار نظام ، نیروها و تجارب و توانمندی را رصد و بدون اطلاع آنان شناسایی شدم.
وی ادامه داد: رویکرد انتخاب بنده این است که مقامات کشور دست به دامن جریانات و جناحات نشدند که این امر اصل هویت جمهوری اسلامی است که از نخبگان مسئولان و در راس آن دستگاه مهم مجلس شورای اسلامی توقع می رود که به این رویه ها صحه بگذارند و از انحرافات جلوگیری کنند.
استاندار کرمان تاکید کرد: من محصول ساختار سالم و ارتقایی در نظام جمهوری اسلامی هستم که در ۲ سال و نیم حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام با افتخار سیاست های کلی جمعیت و ادبیات مجمع را نوشتیم که البته این فرایند تجربه کشور بود.
ظرفیت های توسعهای کرمان
وی بیان داشت: باوجود ظرفیت های استان کرمان مسئولیت سنگینی در شرایط دشوار فعلی برعهده داریم زیرا این استان سرزمین اسطوره ها و تاریخ سازان و سرزمین تدوین پایه های انقلاب شکوهمند ایران اسلامی است.
وی با بیان اینکه حامل سلام گرم ریاست جمهوری به مردم کرمان هستم که بر آن تاکید کردند ، افزود: ریاست جمهوری فرمودند که در دهه ۵۰ فعالیت انقلابی و سخنرانی ها را از بم و رفسنجان و شهرهای دیگر استان کرمان آغاز کردم و مقام معظم رهبری نیز فرمودند که پس از خراسان رضوی اگر قرار بود استان دیگری را برای زندگی کردن انتخاب می کردند آن استان کرمان بود که ظرفیتی بزرگ دارد.
بیانیه گام دوم و مکتب شهید سلیمانی رویکرد مدیریتی استان کرمان است
زینی وند اضافه کرد: ابتدا ما در این سال ها رویکردی جدید و منشوری فراگیر مدیریتی به نام گام دوم انقلاب داریم که راهبردهای مدیریتی و اسناد آمایشی و بالادستی درون این بیانیه مشهود است که با تحلیل محتوا بند بند آسیب شناسی گذشته و رویکرد ما آینده است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: موضوع دیگر مسئولیت و رسالت ما را سنگین تر می کند این است که کرمان زادگاه تاریخ سازان و انقلابیون بزرگی از جمله شهید باهنر، آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده و امروز با حضور زنده سپهبد شهید سلیمانی نگاه دنیا به این استان متمرکز شده است و جوانان و نخبگان استان باید رسالت سنگینی در تبیین مکتب سلیمانی داشته باشند که ایشان به جوانان غرور و انگیزه می دهد.
وی گفت: گام استوار شهید سلیمانی در خاورمیانه پرتلاطم ، لرزه بر استبداد و قدرتمندان پوشالی می انداخت که اگر چنینی نبود ، بزدلانه شهیدش نمی کردند.
استاندار کرمان تاکید کرد: گام های سپهبد سلیمانی در خاورمیانه پر آشوب راه آزادگی برای آزادگان است، شجاعت، افتادگی و قهرمانی در مکتب سلیمانی وجود دارد که این ها هویت سازند و در صورتی که این مولفه ها به هویت ایرانی اضافه شود جوانان ما چندین برابر امروز انگیزه برای ساختن کشور دارند .