محمدحسین محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رفع مشکل آب این روستاها جزو پروژههای ملی تعریف شده و از ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده تاکنون ۵۰ درصد آن تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۱۶ روستای کردستان تحت پوشش شرکت آبفا هستند، اضافه کرد: از یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه در استان، به ۱۰۴ روستا آبرسانی سیار صورت می گیرد.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: برای تأمین آب اضطراری، آبرسانی سیار و برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مطالعات لازم انجام شده و در صورت تأمین منابع مالی (که در حوزه روستاها بخش عمده این منابع از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تأمین میشود) می توان خدمات انتقال آب به روستاها را تسریع کرد.
محمدی یادآور شد: اولویت این شرکت، تأمین آب پایدار و رفع مشکل روستاهایی است که هم اکنون به آنها آبرسانی سیار انجام میشود، چراکه این شیوه آبرسانی هزینه بالایی دارد و در آن خدمات رسانی به مشترکان مطلوب نیست.
وی اظهار داشت: یکی از پروژههایی که به صورت سالیانه تعریف میشود، بهسازی تأسیسات آب روستاهایی است که زیر پوشش قرار دارند و سالانه این کار در خطوط انتقال، مخزن آب و شبکه به صورت مداوم انجام میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: بخش زیادی از تأسیسات آبرسانی روستاها مربوط به دورانی است که سازمان جهاد سازندگی متولی امر آبرسانی به روستاها بود و این تأسیسات به دلیل فرسوده شدن نیازمند اصلاح است و مدام این کار انجام میشود.
کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و در حال حاضر ۳۸۳ هزار و ۱۳۷ مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند هستند.