جعفر شهامت روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مشکلات روستاییان، نبود پل در محورهای روستایی است، این امر سبب شده تا با هر بارندگی و سیلاب، جاده ها گرفتار سیل شوند.
وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای ساخت این پل ها، ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است افزود: ساخت پل در محورهای روستایی خراسان شمالی ۷۰ درصد از برنامه عقب است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی گفت: ساخت پل در محورهای اولویتدار روستایی استان که قرار بود تا پایان امسال به سرانجام برسد، ۷۰ درصد از برنامه عقب مانده است.
وی با بیان اینکه هزینه اجرای پروژه ها افزایش یافته است، گفت: کمبود اعتبار و رغبت نداشتن پیمانکاران برای شرکت در مناقصه ها سبب شده است، تا امور به کندی انجام شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی همچنین با بیان اینکه اکنون برخی از پل ها در دست انجام و برخی در مرحله مطالعه و مناقصه است افزود: در استان ۱۱ دستگاه پل در محورهای اولویت دار استان در حال اجرا است.
شهامت تصریح کرد: در شهرستان شیروان یک دستگاه، شهرستان فاروج یک دستگاه، شهرستان اسفراین ۲ دستگاه و شهرستان راز و جرگلان یک دستگاه توسط این اداره کل در حال اجرا است.
وی گفت: ساخت ۲ دستگاه پل هم توسط خیران در حال اجرا است و بنیاد علوی هم در شهرستان مانه و سملقان ساخت چهار دستگاه پل را تقبل کرده است که در حال انجام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: با توجه به فصل بارندگی ها، برای مدیریت امور در راه ها، هماهنگی لازم با فرمانداران و اطلاع رسانی توسط دهیاران انجام شده است.
به گزارش ایرنا، نبود پل در محورهای روستایی خراسان شمالی سبب شده تا با هر بارندگی و سیل، مسیرهای روستایی مسدود و ارتباط ساکنان قطع شود.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.