بجنورد - ایرنا - استاندار خراسان شمالی گفت: برای حضور و جاری کردن قرآن و فرهنگ قرآنی در تمامی فضاها و عرصه‌های اجتماعی، باید برنامه‌های عملیاتی ارائه شود و صرف داشتن ایده زیبا کفایت نمی‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری، محمدعلی شجاعی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی با فعالان جامعه قرآنی استان، اظهار داشت: البته این کار باید در یک برنامه زمان‌بندی شده به صورت کامل انجام شود تا نتایج و آثار ماندگاری داشته باشد.

وی افزود: در طول چهار دهه گذشته حاکمیت، نظام و دولت های مختلف، با سازوکارهای گوناگون برای ترویج قرآن و فرهنگ قرآنی در جامعه اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده اند که این امر باید تداوم داشته باشد.

وی با تاکید بر اجرایی شدن مصوبات این نشست تصریح کرد: ما در استان می توانیم با برگزاری نشست های مختلف، بهتر از قبل در حوزه قرآنی فعالیت کنیم به گونه ای که آثار عملی و برکات قرآن بر زندگی همگان اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

شجاعی اظهار داشت: البته باید بپذیریم که عملیاتی کردن هر چیزی آسان نیست و باید آسیب شناسی شده کار کرده و امور را منسجم تر پیش برد و از موازی کاری هم جلوگیری کرد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تاکید کرد: یقینا داشتن نگاه تخصصی تر به قرآن و سرلوحه قرار دادن آن در تمام امور جاری زندگی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

شجاعی به اقداماتی که می توان در حوزه کمک به جامعه قرآنی استان داشت اشاره کرد و گفت: ارائه تسهیلات به موسسات قرآنی، واگذاری زمین های شهرداری و یا سایر ارگانها در اقساط بلندمدت به این موسسات، در اختیار قرار دادن فضاهای آموزش و پرورش در ساعات بیکاری آن، توجه به بیمه مربیان قرآنی و لحاظ کردن پیوست قرآنی در برنامه های مددجویان کمیته امداد می تواند به عنوان بخشی از برنامه های موثر در راستای کمک به این موسسات باشد.
در این نشست نمایندگان جامعه قرآنی خراسان شمالی نیز به بیان دیدگاه ها، پیشنهادها و دغدغه های خود برای شکوفا شدن بیشتر موسسات قرآنی پرداختند.

اکنون ۴۶ موسسه قرآنی در خراسان شمالی در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی و ارائه آموزش در بخش های قرائت، مفاهیم و حفظ فعالیت می کنند که ۳۴ موسسه از اداره کل تبلیغات اسلامی، ۱۰ موسسه از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۲ موسسه از هر ۲ اداره کل مجوز فعالیت گرفته اند.