به گزارش ایرنا از صفحه شخصی "محمد عبدالسلام" در شبکههای اجتماعی، وی همچنین از دیگر کشورها خواست به عنوان کمترین اقدام بشردوستانه، فروش سلاح به عربستان را توقف کنند.
عبدالسلام توقف فروش سلاح به عربستان را اقدام کشورها در برابر تجاوز وحشیانه سعودی دانست که تهدیدی برای امنیت و ثبات بینالمللی است.
اظهارات سخنگوی انصارالله یمن در حالی است که پس از چندین بار تمدید، بار دیگر ممنوعیت صادرات سلاح به عربستان توسط آلمان طی هفتههای آینده و پیش از پایان مدت زمان این ممنوعیت (۳۱ دسامبر) مورد بحث قرار خواهد گرفت.
احزاب ائتلافی با «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در مارس ۲۰۱۸ موافقت کردند که تحویل اسلحه به هر کشوری که به شکل مستقیم در جنگ یمن شرکت دارد، ممنوع شود.
عربستان به دلیل جنگ یمن و تشکیل ائتلاف برای مقابله با جنبش انصارالله و مردم یمن با انتقادهای بینالمللی روبهرو شده است، زیرا طبق گزارش سازمان ملل متحد این جنگ بزرگترین فاجعه انسانی حال حاضر جهان را رقم زده است.
ممنوعیت فروش اسلحه به عربستان از سوی آلمان پس از قتل «جمال خاشقچی» روزنامهنگار منتقد عربستانی در داخل کنسولگری این کشور در استانبول در تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۰ مهرماه ۹۷) اعمال شد و این تصمیم به طور دورهای در حال تمدید است.
پیش از این آلمان با عربستان فعالیت تجاری فعالی داشت و صادرات آن به ریاض در سال ۲۰۱۷ به ۲۵۴ میلیون یورو (۳۰۰ میلیون دلار) افزایش یافته بود.
صادرات سلاحهای آلمانی به عربستان به دلیل وضعیت حقوق بشر در این کشور نفتخیز، موضوعی بسیار بحث برانگیز در سیاست داخلی آلمان بوده است.
دولت آلمان اوایل فروردین امسال ممنوعیت فروش سلاح و تجهیزات نظامی به عربستان را برای ۹ ماه دیگر تمدید کرد.
سازمان بینالمللی «صلح سبز» با جمع آوری ۱۰ هزار امضا از دولت آلمان خواسته بود تا توقف فروش سلاح به عربستان را به خاطر جنگ یمن تمدید کند.