محمدحسین محمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان دولت دوازدهم به ۷۵ روستای دیگر در استان آبرسانی خواهد شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر از یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه در کردستان، یک هزار و ۵۴۲ روستا دارای شبکه لولهکشی آب هستند و یک هزار و ۱۶ روستا نیز تحت پوشش خدمات تامین آب این شرکت قرار دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: طبق آخرین آمار، آب شرب ۱۰۴ روستای استان به دلیل کم آبی و غیرقابل شرب بودن چاهها، به صورت سیار توسط شرکت آبفا با تانکر تامین میشود که برای رفع این مشکل برنامهریزیهای لازم در حال انجام است.
محمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر ساکنان ۱۳۵ روستای استان فاقد تاسیسات لولهکشی و هر گونه خطوط و تجهیزات آب و فاضلاب هستند که شامل هشت درصد روستاهای استان میشود، گفت: حجم مخازن ذخیره آب بخش روستایی در اوایل آغاز به کار دولت یازدهم، ۹۲ هزار مترمکعب بود که این میزان تا پایان پارسال به ۱۰۲ هزار مترمکعب افزایش یافته و رشدی ۱۱ درصدی داشته است.
وی طول شبکه آبرسانی روستایی استان را ۲ هزار و ۶۹۴ کیلومتر اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر سالانه ۲۵ میلیون و ۸۵۹ هزار مترمکعب آب در مناطق روستایی کردستان تولید و مصرف میشود.
کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و در حال حاضر ۳۸۳ هزار و ۱۳۷ مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند هستند که بیش از ۱۲۹ هزار مشترک آن روستایی است.