تهران- ایرنا- نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی گفت: پایایی نظام به پویایی و تحقق آرمان‌های انقلاب بستگی دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «حسین حق‌وردی» روز سه شنبه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: اگر انقلاب اسلامی یک حرکت تکاملی و پیش رونده تاریخی در مسیر ملت ایران محسوب می‌شود بدون تردید به خاطر آمال و آرمان‌های ارزشمندی است که بنیانگذار این حرکت عظیم آن را ترسیم کرد و خود و جانشینش بر تحقق آنها پافشاری و ملت نیز بارها و بارها بر اجرای ان پشتیبانی کردند.

وی ادامه داد: بسیاری از آرمان‌های سترگ محقق و به دستاورد تبدیل شده است.   آرمان‌هایی مانند مطرح شدن دغدغه‌های اصالت‌مند و فراموش شده که در دعوت انبیا متجلی شده بود از جمله توحید، عبودیت، معاد، معنویت.  گرایش به این دغدغه‌های ارزشمند کاخ های طواغیت زمان را به لرزه درآورده است که شبانه روز به فکر مهار امواج آن هستند.

حق وردی ادامه داد: بی سبب نیست که سردمداران جهان کفر به سرکردگی خام جوانی جاهل به‌عنوان رییس جمهوری فرانسه به بهانه آزادی بیان سعی می کنند با عادی کردن جسارت به فخر کائنات اشتیاق عمومی به این ارزش‌های اصیل را کمتر کنند زهی خیال باطل!

نماینده مردم شهریار، ملارد و شهرقدس  خاطرنشان کرد: استقلال، عزت‌مداری، ‌عظمت‌افزایی و رشد و پیشرفت روزافزون کشور در زمینه‌های مختلف و به رسمیت شناخته شدن قهری ملت ایران به عنوان قدرت منطقه ای و جهانی مورد مهم دوم است که در همین هفته‌های اخیر شاهد بودیم حاکمان کج‌فهم آمریکا، ایران و چند کشور قدرت جهانی دیگر را به دخالت در امور کشور خود متهم کردند.

وی افزود: اهمیت این رویداد وقتی مشخص می‌شود که با رژیم طاغوتی مقایسه شود که ذلیلانه مجری دستورهای آنها بود. این انقلاب آرمان‌های دیگری هم دارد که علی رغم فعالیت‌های انجام شده هنوز نتوانستیم آنها را محقق سازیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بدون تردید پایایی نظام اسلامی به پویایی آن بستگی دارد  و پویایی نیز منوط به تحقق آرمان‌های محقق نشده یا کمتر محقق شده آن است و با تلاش‌های متعهدانه و مجاهدانه همه مسئولان و نخبگان دردمند جامعه که در منشور گام دوم انقلاب حکیمانه به آن اشاره شده است، می توانیم این کار را انجام دهیم.

وی عدالت را از جمله موارد ذکر شده در منشور گام دوم انقلاب عنوان و تصریح کرد: عدالت از آموزه های بنیادین نهضت اسلامی و مورد تاکید رهبران عالی نظام اسلامی ما بوده است. سیاست‌گذاری‌های کلی نظام نیز در راستای تحقق این آرمان ارزشمند صورت گرفته است اما در میدان عمل این آرمان مورد هجمه سنگین قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مانور تجمل ارزش‌های عدالت گرایانه را با خطر مواجه کرده است. امتیاز طلبی، حیف و میل بیت‌المال، حقوق های نجومی، اختلاس‌ها، اشرافی گری و اختلاف طبقاتی آزاردهنده برخی مسئولا،  فقر و فساد و تبعیض، نارسایی نظام اداری، واسطه گری، دلالی و کارچاق کنی که بعضا توسط فرزندان منصوبین و مدیران انجام می شود، نشانه‌هایی از محقق نشدن عدالت است.

حق وردی گفت: امروزه اشرافیت جدیدی شکل گرفته که ثروت‌اندوزی خانوادگی آنها ریشه در قبول مسئولیت داشته و محل سکونت آنان در مناطق مرفه نشین و برخوردار شهری است درحالی که دغدغه اصلی امامین انقلاب، ‌ تحقق اهداف عدالت‌گرایانه انقلاب اسلامی بوده است که با نفی امتیاز طلبی و رفع فاصله طبقاتی امکان تحقق داشته است. علاوه براین موارد، بی ثباتی اقتصادی و گرانی های لحظه‌ای لجام گسیخته که امکان هر گونه برنامه‌ریزی حتی کوتاه‌مدت را از فعالان عرصه تولید و اقتصاد گرفته است عامل بسیار مهم در تشدید ناعدالتی‌های کنونی است.

وی با برشماری مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت: در برخی حوزه‌های انتخابیه جمعیت ۳۰۰ هزار نفری یک نماینده دارد اما حوزه انتخابیه بنده با ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت یک نماینده دارد و دو دهه است از حق استفاده از نماینده بیشتر محروم مانده است. در تخصیص سرانه‌ها جزو محروم‌ترین مناطق هستیم که در همه خدمات بهداشتی رفاهی در مقایسه با میانگین کشوری جزو کم برخوردارترین هستیم برخی شهرستان های حوزه انتخابیه بنده با جمعیت ۴۰۰ هزار نفر هنوز فاقد یک تخت بیمارستانی هستند.