دکتر محمد طاهری روز سهشنبه در شورای هماهنگی روابط عمومیهای همدان افزود: مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان ها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا از ظهر دیروز تا کنون ۶۳۱ مورد بوده است که ۱۳۴ نفر در بخشی عادی و ۲۰ تن در بخش آی.سی.یو بستری شدند و حال ۵۰ تن دیگر نیز با وصل لوله در ریه وخیم است.
وی افزود: ۷۳ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته شناسایی شدند و در این مدت ۱۱ تن از مبتلایان به کرونا جان باختند.
مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: از روز شنبه محدودیتهای ویژه کرونایی اعمال میشود که امیدواریم با رعایت شیوه های جدید و اعمال محدودیت ها، آمار ابتلا به طور قطع کاهش یابد.
وی اضافه کرد: افراد تصور نکنند که فقط یکبار به این بیماری مبتلا میشوند؛ ۱۰ به توان ۲۱ آنتی بادی در بدن تولید میشود اما نکته قابل توجه تغییرات ژنتیکی این ویروس است که باعث میشود چند بار به این بیماری مبتلا شد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان رعایت شیوهنامههای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و حضور نیافتن در اجتماعات را از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دانست.
استادیار باکتری شناسی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: بر اساس یک فرضیه به نظر می رسد با رعایت نکات بهداشتی، این ویروس تا چهار ماه آینده از بین برود.
طاهری افزود: تا کنون ۲ هزار و ۱۵۰ تن از کادر درمان استان به این بیماری مبتلا شده اند که هر مورد پس از ابتلا باید تا ۱۴ روز قرنطینه شود و این موجب تقسیم حجم کار بر دوش سایر کارکنان می شود.
وی اظهار داشت: با اطلاع رسانی دقیق و اعمال محدودیت ها شاهد اتفاقات خوب برای کنترل این بیماری خواهیم بود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان در رابطه با توزیع واکسن آنفلوآنزا افزود: ۱۲ هزار خانم باردار در استان داریم که باید در کنار افراد پیوند اعضا و بالای ۶۵ سال سن، این واکسن را تزریق کنند.
وی عنوان کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا دیگر برای سایر افراد فایده ای ندارد و باید با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند.