شیراز- ایرنا- هشت روزنامه چاپ شیراز روز سه‌شنبه با تیتر و عناوینی از موضوعات مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... روی دکه رفتند.

در مطالب یادداشت‌ها و تحلیل‌های این روزنامه‌ها،  نقل و توصیه‌ای درباره باغشهرها و نقدی بر آقازاده‌ها بود و نیز انتقادی بر فعالیت درمانی یک پرستار باردار در شرایط کرونایی مطرح شد.

در این میان، روزنامه عصرمردم تیتر نخست خود را به موضوع باغشهرها اختصاص داده  و نوشته است:  "باغشهرها زیر تیغ مسئولان استان".
محمد عسلی صاحب امتیاز و مدیرمسئول این روزنامه در سرمقاله‌ای با اشاره به سوابق شکل‌گیری باغشهرها در استان فارس نوشته است:‌ این باغ‌ها هزاران کارگر را به کار گمارده، سبزی و خرمی ایجاد کرده‌اند ... مضافا آنکه به منظور عدم گستردگی و تراکم در شهر شیراز می‌تواند محل سکونت بیش از ۱۰۰ هزار نفر شود... این چرخه زندگی عادت شده برای باغداران را از رونق نیندازیم،‌به هر دلیل بیاییم به جراحات قلب کارمندان و معلمان باغدار مرهم گذاریم. وضعیت آنها را روشن کنیم، با برق‌رسانی، امنیت بیشتری برای باغات فراهم کنیم.
عسلی افزوده است:‌بیایم زحمات ۲۵ ساله هزاران باغدار را قانونمند کنیم و این سرمایه‌های عظیم را پاس داریم.

روزنامه شیرازنوین هم تیتر نخست خود را "معیشت، پشت دروازه‌های گمرک" انتخاب کرده و سرمقاله‌ای با عنوان "چرتکه‌ها را جمع کنیم" منتشر کرده است.
در این مطلب به قلم فرزاد وثوقی آمده است: زمانی که با پدیده فرار مغزها به غرب مواجه بودیم، غافل از این ماجرا که روزگاری خواهد رسید که اقتصاد متکی بر چرتکه جواب نخواهد داد و حالا، مغزهای شرقی مهاجرت کرده به غرب، عمده تولیدات غربی را برای مصرف در جهان سوم بازاریابی می‌کنند و باید دید هنر این بازار بزرگ مثلا ۸۰ میلیونی در کسب درآمدهای جایگزین نفت چگونه مثبت بوده تا توان بهره‌مندی از این فناوری‌های روز را داشته باشد.

روزنامه‌های خبرجنوب و افسانه نیز در صفحه نخست روز سه‌شنبه خود، تیتر اول را از موضوع برقراری مقررات منع تردد شبانه از اول آذر برگزیده‌اند.
روزنامه افسانه سرمقاله خود را هم به این موضوع اختصاص داده است و در مطلبی با عنوان "تعطیلی یا قرنطینه" نوشته است: برای یکسال آینده، بهترین راه سرعت بخشیدن به دولت الکترونیک و دیجیتالی شدن خدمات فروش است که همه رشته‌های شغلی را بدون استثنا پوشش دهد. بدون این، تعطیلی و یا حتی قرنطینه کامل کوتاه مدت هم کم فایده خواهد بود ، با آنکه یک نتیجه خوب آن کاهش مرگ و میر و کاهش فشار بر کادرهای بیمارستان‌ها است، ولی این خطر را دارد که تجربه قبلی تکرار شود و اپیدمی بعد از تعطیلی شدت بگیرد.

روزنامه خبرجنوب نیز در ستون یادداشت روز با عنوان "او یک فرشته بود" نوشت: مرگ پنجمین پرستار در استان فارس دل ها را به شکل دیگری لرزاند. مریم رحیمی مادر بارداری بود که جان خود را بر اثر مراقبت از بیماران کرونایی از دست داد.
محمد جلالی در این مطلب نوشته است:‌ چرا به یک فرد باردار اجازه فعالیت در محیط بیمارستان داده شده است، هرچند خوب می ‌دانیم که هجوم وحشیانه کرونا سبب شده تا کادر درمان در هر شرایطی کار کنند و آرزوی آرامش داشته باشند.

روزنامه سبحان نیز در یادداشتی با عنوان "تولید محتوا" نوشت:‌این روزها شاهد جدیدترین تولیدات عجیب و غریب در فضای مجازی هستیم که تولیدکنندگان آن رسما نونهال هستند و به نظر می‌رسد برای جذب فالوور یا شهرت طلبی چنین عجیب دست به تولید محتوا بزنند.... این کار به مرور ارزش‌های جامعه را تغییر می‌دهد یا با کمی اغماض شاید بتوان گفت تغییر داده‌اند.

روزنامه طلوع هم در یادداشت با اشاره به اظهارات مطرح شده درباره زندگی کردن پنج هزار آقازاده در آمریکا نوشت:‌ چرا پدران این افراد،‌شعارهایی را می‌دهند ولی آن کشورها را جای بهتر و مناسب‌تر برای زندگی فرزندان خود می‌دانند؟  آیا این دوگانگی و تضاد به نوعی بازی‌دادن ملت و تمسخر آنها نیست؟ اگر بگویند برای ادامه تحصیل می‌روند که در ایران زمینه ادامه تحصیل با بهترین امکانات  برای آقازاده‌ها فراهم است... اگر برای کار یا شغل است که باز برای آنها همه درها باز است... آیا زندگی در ایران را نمی پسندند یا برای جا پا بازکردن برای آِینده والدینشان رفته‌اند؟

روزنامه‌های نیم‌نگاه و تماشا دیگر مطبوعات چاپ شیراز هستند که به صورت روزانه منتشر می‌شوند.