تهران- ایرنا- سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: این سازمان از طریق ارائه خدمات حمایتی متنوع و متعدد به کارآفرینان و توسعه خدمات غیرحضوری به کارآفرینان صنایع کوچک، زمینه رشد کارآفرینی را در کشور فراهم می‌آورد.

به گزارش روز سه‌شنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، "اصغر مصاحب" در پیام تبریک خود به مناسبت فرا رسیدن "هفته جهانی کارآفرینی" افزود: کارآفرینی در اقتصاد نوین و رقابتی جهان، دارای نقش بسیار مؤثری است و پویایی اقتصاد کشورها را در پی خواهد داشت.

به گفته این مقام مسوول، دستیابی به اهداف توسعه پایدار کشور و ارتقای جایگاه اقتصادی در جهان، فقط از طریق توسعه و گسترش کارآفرینی امکان‌پذیر است.

وی بیان‌داشت: این مهم دست‌اندرکاران کشورها را بر آن داشته تا زمینه‌های لازم را برای توسعه فرهنگ کارآفرینی و انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان از طریق تسهیل اکوسیستم کارآفرینی، آموزش، پژوهش و توانمندسازی فراهم کنند.

مصاحب در ادامه این پیام آورده است: از آن‌ جایی که در جهان امروز مهم‌ترین منبع نوآوری و اشتغال‌زایی کارآفرینی است، توسعه کارآفرینی به رشد اقتصادی شتاب فزاینده می‌دهد و اثرات مثبتی مانند بهبود وضعیت رفاهی مردم، کاهش فقر و افزایش اشتغال در جامعه به‌وجود می‌آورد. همچنین توسعه کارآفرینی سبب پیدایش محصولات جدید، خدمات، روش‌ها، سیاست‌ها، ایده‌ها و راهکارهای نو برای حل مشکلات جامعه می‌شود.

وی در بخش دیگر این پیام متذکر شده است: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با هدف انجام حمایت‌های همه جانبه از صنایع کوچک و متوسط کشور به منظور تقویت و تسهیل اکوسیستم کارآفرینی SMEها (واحدهای کوچک و متوسط) تلاش می‌کند و از طریق ارائه خدمات حمایتی متنوع و متعدد به کارآفرینان، زمینه رشد کارآفرینی را در کشور فراهم می‌آورد.

عضو هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه‌داد: این سازمان تلاش می‌کند تا از طریق کمک به توانمندسازی کارآفرینان کشور با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کارآفرینی، انجام پژوهش‌های کاربردی، شبکه‌سازی عوامل دخیل در تقویت اکوسیستم کارآفرینی، برگزاری رویدادهای استارتاپی و حمایت همه جانبه از ایده‌های برتر و برگزیده این رویدادها، اجرای پروژه توسعه خوشه‌های کسب و کار، تقویت نظام مبادلات پیمان‌کاری فرعی و انجام سایر حمایت‌های توسعه‌ای، در راستای تقویت کارآفرینی کشور گام بردارد.

این مسوول خاطرنشان‌کرد: همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا و تعطیلی‌های گسترده موجب شد برای رفع نیازهای موجود جامعه و جلوگیری از بیکاری و ورشکستگی اقتصادی، کسب و کارهای مجازی متنوع و متعددی درحال شکل گیری باشد که این موضوع نیز موجب تقویت کارآفرینی و جلوگیری از بیکاری توأم با حفظ منابع و توسعه پایدار می‌شود.

مصاحب با تاکید بر اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز با رویکرد جدیدی برای تقویت و توسعه خدمات غیرحضوری به منظور توسعه کارآفرینی گام بر می‌دارد، ابراز امیدواری کرد با تقویت روحیه کارآفرینی و ایجاد زمینه توسعه پایدار اقتصادی، عدم وابستگی به فروش نفت در اقتصاد کشور را شاهد باشیم.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۱ شهرک و ۳۲۲ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۷۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فنآوری، ۳۷ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۸۷ هزار و ۸۶۳ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۶ هزار و ۴۱۳ واحد صنعتی و سه هزار و ۵۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۳۵ هزار و ۵۵۷ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.