به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، ابراهیم اکبری افزود: فیروزکوه به دلیل وجود تعداد بالای باغ های میوه فصل، برگزاری هرگونه رویداد مرتبط با گردشگری کشاورزی و مزرعه را در فصل پاییز و بهار به دلیل زیبایی های خاص این دو فصل از سال دارد.
وی بیان کرد که این مسابقه عکاسی به صورت موبایلی بوده و تمام علاقه مندان می توانند آثار خود را با حفظ مالکیت عکس برای شرکت در مسابقه ها ارسال کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فیروزکوه عنوان کرد:برندگان این مسابقه بر اساس رای گیری و امتیاز دهی شهروندان بر گزار می شود و به ۵ نفر برگزیده جوایزی اعطا می شود.
کارگاه آموزشی شناخت پرندگان بومی در دماوند
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دماوند نیز اعلام کرد: کارگاه آموزشی شناخت پرندگان بومی دماوند با هدف توسعه گردشگری پرنده نگری به صورت مجازی برگزار میشود.
شهرام شریفی افزود: پرندهنگری یکی از شاخه های جذاب گردشگری است که ظرفیت خوبی برای اجرایی شدن در دماوند دارد.
وی گفت: موقعیت جغرافیایی و آب هوایی دماوند موجب حضور متنوع پرندگان بومی و مهاجر به این شهرستان شده است به همین منظور این کارگاه آموزشی برای علاقهمندان برگزار میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دماوند عنوان کرد: این کارگاه آموزشی به صورت رایگان و به به مدت سه ساعت در جلسه برای علاقهمندان به حوزه پرندهنگری برقرار است.
طرح «گوی و میدان صنایع دستی» درقرچک
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرچک خبر داد که طرح گوی و میدان صنایع دستی به منظور معرفی و آموزش رشتههای صنایع دستی برگزار میشود.
مریم خدابنده اضافه کرد: در این طرح با حمایت و همکاری دفتر امام هر هفته یک رشته هنری در قالب فیلم و مستند معرفی و آموزش داده می شود.
وی افزود: صنایع دستی این ظرفیت را دارد تا علاقه مندان در کمترین زمان و با هزینه کم در مقایسه با سایر مشاغل یک در آمد و شغل پایدار را برای خود ایجاد کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرچک عنوان کرد: در اولین هفته از اجرای طرح "گوی و میدان صنایع دستی" رشته معرق چوب به علاقه مندان به رشته های صنایع دستی معرفی شد.