سنندج - ایرنا - کاسبی‌های یواشکی با کرکره‌های نیمه باز، فراموش شدگان و سایه سنگین کووید ۱۹ بر ورزش همگانی از جمله مهمترین تیترهای نشریات محلی کردستان در هفته جاری (۲۴ تا ۲۹ آبان) است.

به گزارش ایرنا، شماره ۴۳۸ روژان منتشر شده در روز شنبه ۲۴ آبان به بیان مطالب متنوعی در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با نگاه به مسائل روز جامعه پرداخته است.

تیتر نخست صفحه اصلی این شماره روژان« کاسبی‌های یواشکی با کرکره‌های نیمه‌باز» است که به خدماتی که در زمان شیوع کرونا و اعلام محدودیت برای فعالیت برخی از اصناف به صورت پنهانی ارائه می‌شود، اشاره کرده است.

مداحی برای لنین نوشته اسماعیل احمدی، شعار و عمل وزیر ارشاد نوشته آرمان نصراللهی، ضرورت برنامه‌ریزی شهری، عادی پنداری مرگ و کرونا نوشته دکتر آرش شهابی، هورامان راز آلود و جشن هزار ساله عروسی پیر شالیار و نوێنه‌ری به‌ره‌ی ڕه‌نج از یادداشت‌های منتشر شده به زبان‌های کُردی و فارسی در این شماره روزنامه روژان است.

نگاهی به پدیده کودک همسری و کاتێ ژن ده‌بێته چه‌قی ستیگماتیزه کردن از دیگر مطالب مندرج در جدیدترین شماره این نشریه است و علاوه براین سرمقاله این شماره به قلم ناصرکانی‌سانانی با عنوان دنیا نفس راحتی کشید منتشر شده است.

شماره ۱۱۰۹ هفته نامه سیروان هم روز شنبه ۲۴ آبان بر روی دکه‌های مطبوعاتی قرار گرفت و «فراموش شدگان» به عنوان تیتر نخست صفحه اصلی این نشریه انتخاب شده است.

بخش فارسی این نشریه به موضوع سومین سالگرد زلزله کرمانشاه با درج آثاری از محمد ایرانمنش، رضا جمشیدی، فاضل الیاسی، عبدالله رضایی، فرشته چراغی، سهیلا نبردی پرداخته است.

بخش کُردی جدیدترین شماره سیروان هم به فایل ویژه سالگرد وفات مهیندخت معتمدی اختصاص پیدا کرده و در بخش ورزشی نیز مصاحبه با اسعد امجدی مربی فوتبال کردستان منتشر شده است.

 نشریه ورزشی به‌هیز هم شماره ۲۳۸ خود را روز چهارشنبه ۲۸ آبان منتشر کرد که در این نشریه در جدیدترین شماره خود به بررسی سایه سنگین کووید ۱۹ بر ورزش همگانی پرداخته است.

داستان کرونا و تعطیلی‌های بی ثمر اماکن ورزشی، بسته‌های تشویقی در گردنه بروکراسی اداری، ویروس کرونا بلای جسم و روان قهرمانان، راه‌یاب ملل در حسرت یک پیروزی از دیگر مطالب مندرج در این شماره هفته‌نامه خبری،تحلیلی ورزشی است.

در حال حاضر براساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانه‌ها، ۱۰۴ نشریه در استان کردستان  مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه ۶۶ نشریه شامل ۱۲ هفته‌نامه، ۶ دوهفته‌نامه، هشت ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۰ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانه‌های الکترونیک برخط تشکیل داده است.