دکتر«هوشنگ بحرینی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این پزشکان در تخصصهای اطفال، داخلی،ارولوژی، ارتوپدی، متخصص زنان، جراح، اعصاب و روان، داروخانه و آزمایشگاه فعالیت داشتند.
وی با یادآوری اینکه یکهزار و ۲۰۰ پزشک، دندانپزشک، داروساز در اراک فعالیت دارند، اظهار داشت: هفت دندانپزشک و چهار متخصص قلب نیز به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
رئیس نظام پزشکی اراک گفت: نیمی از ۱۷ عضو هیات مدیره نظام پزشکی استان مرکزی تاکنون به کرونا مبتلا شدهاند.
دکتر بحرینی افزود: حرفه پزشکی ارتباط مستقیم با بیماران برای درمان است و به همین دلیل اغلب پزشکان درگیر شده با کرونا به نوعی این ویروس را در مطب و فرایند معاینه بیماران و یا در بخشهای بیمارستانی گرفتهاند.
وی اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا علاوه بر بار ستگین درمان در بیمارستانها، مطب پزشکان نیز سهم بالایی در ارایه خدمات دارد و باید از این قشر که با مشارکت و همدلی خدمات رسانی میکنند، قدردانی شود.
نماینده هیات مدیره نظام پزشکی استان مرکزی گفت: نامهای در قالب پیشنهاداز سوی نظام پزشکی به ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی ارسال شده و درخواست قرنطینه ۲ هفتهای و منع ترد در داخل شهرها داده شده است.
«علی شاهمحمدی» پرستار بیمارستان امام خمینی(ره) اراک، به عنوان نخستین شهید مدافع سلامت استان مرکزی در راه خدمت در عرصه بهداشت و درمان و بهبود وضعیت سلامت جامعه در مقابله با بیماری به کووید ۱۹به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
۴۵۱ نفر از کادر درمان استان مرکزی شامل پرستار، پزشک و بهیار از شیوع ویروس کرونا تاکنون به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند.