سیدعلی درخشان روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مدافعان سلامت در کلام رهبری، سبک آموزش در دوران کرونا، بیان تجارب از ابتلا و درمان، اقتصاد و خانواده در کرونا، تغییر سبک زندگی با کرونا، سلامت روان و کرونا، کرونا در گذر زمان، نقش رسانههای جمعی در اطلاعرسانی و زندگی با کرونا از جمله محورهای این جشنواره به شمار میرود.
وی ادامه داد: امنیت شغلی و اجتماعی در زندگی با کرونا، تعهد و اخلاق حرفهای مدافعان سلامت در کرونا، مدافعان سلامت در مقابله با کرونا، سلامت معنوی در دوران کرونا، نقش مسئولیتپذیری و تعهد اجتماعی در مقابله با کرونا و کودکان و کرونا از دیگر محورهای این جشنواره است.
درخشان تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این جشنواره از هر نقطه کشور میتوانند آثار خود را در قالب شعر، داستان، خاطره، دلنوشته، فیلم، کلیپ، عکس، نقاشی، پوستر، انیمیشن، کاریکاتور، موشنگرافی، پادکست، اپلیکیشن و خوشنویسی به آدرس festivalcoronavirus@skums.ac.ir ایمیل کنند.
به گفته مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شرکت در این جشنواره از ۲۵ آبان آغاز شده و تا ۲۰ آذر ادامه دارد.
درخشان خاطرنشان کرد: شرکتکنندگان میتوانند پس از تکمیل فرم ثبتنام آثار خود را در سه قالب و از هر قالب حداکثر سه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی افزود: به نفرات برتر جشنواره همزمان با ۳۰ آذر ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار جوایزی اهدا خواهد شد و تمام آثار دریافتی در قالب یادمان جشنواره نگهداری و در وب سایت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به نمایش گذاشته میشود.
درخشان اظهار داشت: امید است اقشار مختلف با شرکت در چنین جشنوارههایی به ثبت و ضبط حماسههای بیبدیل جامعه در ابعاد مختلف مواجهه و مقابله با همهگیری ویروس کرونا کمک کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.