به گزارش روز شنبه حوزه ایثار و شهادت ایرنا، «حاج محمد محمدیکیا» جانباز سرافراز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس که در عملیاتهای خیبر و کربلای ۱۰ مورد اصابت ترکش قرار گرفته و همچنین شیمیایی شده بود، پس از ۳۷ سال بر اثر جراحات وارده در سن ۸۱ سالگی به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت رسید.
مراسم تشییع این شهید گرانقدر از مسجد اعظم واقع در ملک شهر خیابان مطهری به سمت گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.
جهادگر و جانباز «محمدعلی زرینقلم» آسمانی شد
«محمدعلی زرینقلم» جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس، پس از حدود دو ماه بستری در بیمارستان حضرت بقیه الله (عج) به علت ابتلا به کرونا، آسمانی شد و به یاران شهید خود پیوست.
وی متولد سال ۱۳۴۱ و ۱۹ ساله بود که در دوران دفاع مقدس، خدمت خود را در شهریور سال ۵۹ از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز کرد و بعدها در شلمچه (سه راه شهادت) مجروح شد.
فیلمی معروف از این جانباز شهید در سالهای اخیر، در حسینیه امام خمینی (ره) منتشر شده است که خطاب به سخنران در نزد رهبر معظم انقلاب اسلامی میگوید: «به آقا بگوید، لطفا دیگر حرف رفتن نزند، والله قلبم گرفت».
شهید زرین قلم درباره عملیات رمضان گفته بود : اذان صبح رمز عملیات با نوای شهید همت آغاز شد و بچهها به سمت بصره حرکت کردند. این عملیات دقیقاً زمانی انجام شد که اسرائیل و شوروی سابق تانکها و تجهیزات مجهزی به صدام داده بودند و بچهها ازاین مسأله کاملاً بیخبر بودند، وقتی بچهها وارد محور شدند تازه دریافتیم که در تله افتادهایم و بچهها گیر افتادند. آن محور به گونهای بود که بچهها یک به یک شهید میشدند. حاج همت به شهید بهمن نجفی دستور عقبنشینی داد، اما از همه طرف دور بچهها بسته بود و با دوشکا بچهها را میزدند.
با گلوله تانک تی۷۲ بچهها را هدف قرار داده بودند، به گونهای که بهمن نجفی گفت باید با چهارده نفر، خودمان را روی میدانهای مین بیاندازیم تا بچهها از روی جسد ما رد شوند. بچهها به او اجازه ندادند چنین کاری کند و به او گفتند شما فرمانده گردانی و باید بمانی تا عملیات را هدایت کنی. به این جای مصاحبه که میرسیم بغضش میشکند و ادامه خاطرهاش در میان اشک روایت میشود: از نوجوان هفده ساله تا جوانهای سی سالهای را دیدم که الله اکبر گویان یکی یکی روی میدان مین میافتادند و دیگران از روی آنها رد میشدند. بچهها با دست خالی مقابل دشمنایستادند تا بتوانند از کشورشان دفاع کنند، رزمندهها کم نگذاشتند با گوشت و پوست و استخوانشان از مملکت دفاع کردند.
پدر شهیدان «قانع» آسمانی شد
«حاج احمد قانع» پدر شهیدان «نادر و نصرالله قانع» در سن ٩١ سالگی به دلیل بیماری و کهولت سن به دیدار معبود شتافت.
شهید «نادر قانع» سال ۴۵ در شهر مروست به دنیا آمد و سال ۶۱ در منطقه شلمچه عملیات رمضان به دست منافقان به شهادت رسید.
شهید «نصرالله قانع» سال ۴۲ در شهر مروست به دنیا آمد و سال ۶۱ در منطقه شلمچه در عملیات رمضان با مقاومت در برابر دشمنان مفقود الاثر شد.
مادر شهیدان «عابدینی» به فرزندان شهیدش پیوست
«حاجیه خانم سلیمیان» مادر شهیدان «عباسعلی و علی عابدینی» پس از سالها تحمل غم فراق فرزندانش دعوت حق را لبیک گفت و در ۷۰ سالگی به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید عباسعلی عابدینی سال ۱۳۶۲ در عملیات محرم مفقودالاثر شد و شهید علی عابدینی سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر مادر شهیدان عابدینی روز پنجشنبه ۲۹ آبان بر دستان مردم زرین شهر تشییع و در گلستان زهرای این شهر در قطعه خانواده معظم شهدا و ایثارگران به خاک سپرده شد.
مادر شهیدان «حسنیفینی» به فرزندان شهیدش پیوست
حاجیه خانم «فاطمه عباسی حسنارودی» مادر شهیدان «رضا و حسین حسنیفینی» پس از سالها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر پاک این مادر گرانقدر ماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی به سمت گلزار شهدای حسنارود برگزار خواهد شد.
شهید «حسین حسنیفینی» سال ۴۴ در روستای حسنارود از توابع شهرستان کاشان به دنیا آمد و سال ۶۱ در عملیات رمضان در شلمچه به شهادت رسید و در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید «رضا حسنی فینی» سال ۳۲ در روستای حسنارود از توابع کاشان چشم به جهان گشود و سال ۶۱ به شهادت رسید و پس از تفحص پیکرش سال ۷۴ در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
مادر شهیدان «ابراهیمی» آسمانی شد
حاجیه خانم «ماهپاره امام علیپور» مادر شهیدان «علینور و علیبخش ابراهیمی» در سن ۹۰ سالگی پس از تحمل سالها رنج فراق از فرزندان شهیدش، بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت و آسمانی شد.
پیکر این اسوه صبر و استقامت در گلزار منور زیرتنگ به خاک سپرده شد.
شهید «علینور ابراهیمی» سال ۳۴ متولد شد و سال ۶۴ در مبارزه علیه گروههای ضدانقلاب در کردستان به فیض شهادت نائل آمد و شهید «علیبخش ابراهیمی» سال ۳۶ متولد شد و سال ۶۵ در کرمانشاه به شهادت رسید.
مزار مطهر شهیدان والامقام «علینور و علیبخش ابراهیمی» در گلزار منور زیرتنگ قرار دارد.