اصغر زارع شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: میانگین تولید محصولات جالیزی در شهرستان خنج ۴۵ تن در هکتار است.
وی بیان کرد: کشاورزان شهرستان خنج در تابستان امسال با بهره مندی از آب و خاک مناسب و استفاده ازروش آبیاری نوین ۶۵۰ هکتار از اراضی آبی خود را در حومه شهر خنج و بخشهای مرکزی و محمله به کشت محصولات جالیزی همچون خیار سبز، هندوانه، خربزه، بادمجان، کدو ، گوجه فرنگی اختصاص دادند.
زارع گفت: برداشت این محصولات تا اواخر آذر ماه ادامه دارد و در تداوم تولید این محصولات، کشت محصولات خارج از فصل با استفاده از پوشش پلاستیک در مقابله با سرما آغاز خواهد شد.
شهرستان خنج با تولید ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات جالیزی در سال قطب تولید این محصولات در استان فارس است.
خنج در ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.