تهران- ایرنا- سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام‌کرد: در هفت ماهه امسال ۸۵۸ هزار و ۹۵۷ فقره بازرسی از کالاها و خدمات اولویت‌دار توسط بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در سراسر کشور انجام شد که منجر به تشکیل ۳۸ هزار و ۵۹۳ فقره پرونده شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، در مدت یاد شده ۱۵۴ هزار و ۱۱۳ فقره پرونده برای واحدهای متخلف اقتصادی تشکیل شده و برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

در همین پیوند، روزانه به‌طور متوسط ۴۳۳ بازرس در قالب ۲۱۶ تیم در استان تهران مشغول بازرسی از واحدهای مختلف اقتصادی هستند.
تاکنون بیش از ۷۳۰ هزار انبار و محل نگهداری کالا شناسایی و در سامانه جامع انبارها ثبت شده است و بر همین اساس، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با همکاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نسبت به تهیه و تدوین شیوه‌نامه بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا ذیل الزامات سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری و نگهداری کالا اقدام کرده است.
بر اساس جمع‌بندی گزارش عملکرد بازرسی و نظارت سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های سراسر کشور، از تاریخ ابلاغ شیوه‌نامه تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار و ۸۷۵ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا انجام شده که منجر به تشکیل ۲ هزار و ۱۲۶  فقره پرونده و ارسال به اداره کل تعزیرات حکومتی شده است.

به گزارش ایرنا، در هفته‌های پیشین، پنج کالا از جمله روغن‌خوراکی، نهاده‌های دامی، مرغ زنده و گرم، سیمان و تایر سبک و سنگین به عنوان کالاهای دارای اولویت بازرسی این سازمان و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت برای جلوگیری از احتکار، بررسی موجودی و قیمت، تعیین شده بود.

ر نیمه نخست امسال نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا، ماسک و لوازم بهداشتی مربوط به این بیماری در صدر بازرسی‌ها قرار داشتند و طی هفته‌های متوالی نظارت شدیدی اعمال می‌شد.