ژیلا یزدانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از سال ۹۸ تاکنون این استان موفق به صدور ۱۴ پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات صیفی (سیبزمینی، خیار، گوجه فرنگی، توتفرنگی و پیاز) شده و این از استقبال پر رنگ مزرعه داران کردستانی برای تولید و عرضه محصولات ارگانیک حکایت دارد.
وی افزود: صدور این نشان در راستای کاهش استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان استاندارد و به منظور افزایش کیفیت و سلامت محصولات است.
مدیرکل استاندارد استان کردستان اضافه کرد: با درخواست صاحب یک مزرعه سیب در سنندج برای دریافت پروانههای حد مجاز آلایندهها، نخستین پروانه محصولات باغی - درختی برای باغ فائق رحیمی صادر شد.
یزدانی یادآور شد: با توجه به نمونهبرداریها و آزمایشهای انجام شده بر روی این محصولات و تایید کیفیت آنها علاوه بر اینکه در داخل کشور فروش قابل توجهی دارند به کشورهای همسایه نیز صادر میشوند.
تعداد واحدهای تولیدی زیر پوشش استاندارد در استان کردستان طی سال جاری به ۳۷۰ واحد رسیده است.