عبدالعلی ارژنگ روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در همین راستا ۳۸ تیم مراقبتی، نظارتی و حمایتی آماده شده است تا طی این طرح به شناسایی و حمایت از افراد مبتلا به کرونا اقدام کنند.
وی، نیاز به خودرو را از مهمترین نیازمندی های اجرای این طرح در شهرستان دانست و گفت: این موضوع میطلبد تا ادارات و نهادها خودروهایی که نیاز ندارند را برای اجرای این طرح اختصاص دهند.
ارژنگ همچنین از آمادگی شهرستان برای برپایی نقاهتگاههای ویژه کرونا خبر داد و گفت: هماهنگی بین دستگاهی در این خصوص انجام شده است.
فرماندار شهرستان شهرکرد در ادامه با تاکید بر نظارت بیش از پیش بر اجرای محدودیتهای ۲هفتهای آذرماه بر بازار و ادارات این شهرستان تاکید کرد و گفت: همراهی اصناف در سطح شهرستان قابل قبول است به طوری که در حدود ۹۰ درصد اصناف با این مصوبات همراهی کردهاند اما در ادارات و نهادها باید بیش از پیش به پروتکلها توجه شود.
ارژنگ خاطرنشان کرد: گزارشهای رسیده حاکی از آن است که تجمع در برخی بانکها و مطب پزشکان مطابق با دستورالعملهای بهداشتی کمتر رعایت شده و باید در این خصوص همت بیشتری به کار گرفته شود.
به گزارش ایرنا، طرح بسیج محله تحت عنوان سردار شهید قاسم سلیمانی با شعار "هر خانه و هر محله یک پایگاه سلامت"با همت بسیج از اول آذر آغاز شده است و تا زمان کاهش مبتلایان و مرگ و میر ادامه خواهد داشت.
در این طرح با استفاده از ظرفیتهای بسیج و نیروهای مردمی برای قطع زنجیره شیوع کرونا در قالب تیمهای ۱۵ نفره شامل یک نفر پزشک، ۱۱ نفر بهیار و نیروهای خدماتی استفاده خواهد شد تا این تیمها با حضور در محلهها، به شناسایی بیماران پرداخته و اقدامات فرهنگسازی در خصوص آگاهی بخشی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را انجام دهند.