کرمان - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: از ابتدای شهریورماه امسال تاکنون تعداد ۷۴۱ پرونده مربوط به رعایت نکردن پروتکل‌ های بهداشتی صنوف مختلف در این استان رسیدگی شده است .

ارسلان میری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه  متخلفان به پرداخت یک میلیارد و ۷۸۱میلیون و ۵۴۵هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند اظهار داشت : با اعمال محدودیت های جدید کرونایی از ابتدای هفته جاری تعزیرات بر فعالیت های خود متناسب با حجم کاری پیش آمده نیز افزوده است .

وی با اشاره به ضرورت نظارت جدیتر بر اصناف گفت‌: بازرسی بر اصناف در حوزه محدودیت‌های کرونایی بر عهده سایر دستگاه‌ها است  و تعزیرات حکومتی واحدی به نام بازرسی و نظارت ندارد اما در راستای کمک به  بازرسان و ناظران سایر دستگاه‌ها در صورت درخواست‌های دستگاه‌های بازرسی کننده و نظارتی جهت کمک و تسریع در امور آن‌ها و برخورد با متخلفین در قالب گشت های مشترک همکاری می کند. 

  میری با بیان اینکه وظیفه تعزیرات رسیدگی، صدور رای و اجرای حکم است افزود: تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفات اقتصادی رسیدگی می کند و  کشف و تنظیم گزارش برای متخلفان برعهده این نهاد حکومتی نیست اما در صورتی دستگاه‌های متولی امر از ما کمک بخواهند آمادگی لازم برای پرداختن به این امور را داریم . 

وی ادامه داد: اگر چنانچه بخش های اقتصادی یا کسبه مراجعات مقررات از یکم آذرماه را نداشته باشند ما برابر قوانینی که موجود است و از جمله قانون نظام صنفی با فرد متخلف برخورد می‌کنیم که برخوردها شامل جریمه نقدی و پلمب واحد کسب است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان تصریح کرد: تعزیرات حکومتی در راستای کمک به رعایت پروتکل‌ های بهداشتی و کمک به نظارت هر چه بیشتر بر بازار و قیمت‌ها گشت های مشترک هر روز با همکاری سایر دستگاه‌های متولی نظیر سازمان صمت، اتاق اصناف، اتحادیه های مربوطه، پلیس امنیت اقتصادی، پلیس اماکن نیروی انتظامی، اداره کل استاندارد، شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی با محوریت تعزیرات تشکیل می دهند و  اگر تخلف در حدی باشد که آسیبی به مردم برسد و قیمت های غیرمتعارف داشته باشند تا بررسی دقیق آن واحد پلمپ می‌شود. 

مدیرکل تعزیزات حکومتی استان کرمان خاطرنشان کرد: سایر دستگاه‌ها باید بازرسی های خود را مرتب و مکرر  انجام دهند  و در نهایت پرونده متخلفان جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع دهند و این بازرسی‌ها نیز خارج از گشت های مشترک است.

میری تصریح کرد: مردم هر گونه تخلف صنفی نظیر گران فروشی، کم فروشی، عدم صدور فاکتور و غیره را می تواند به سامانه اینترنتی۱۳۵‪ تعزیرات حکومتی مراجعه و درخواست خود را از واحد صنفی متخلف ثبت کنند. 

مدیرکل تعزیزات حکومتی استان کرمان با اشاره به اینکه روزانه یک گشت مشترک از اصناف داریم گفت: با توجه به محدودیت نیروی انسانی و امکانات خودرویی روزانه بیشتر از ۱۰ الی ۱۵ بازرسی انجام نمی‌شود و البته گشت زنی ها با اولویت گزارشات سامانه ۱۳۵ و یا گزارشاتی از مراجع اطلاعاتی، امنیتی و نظامی ارجاع است.

***رسیدگی به۷۴۱ پرونده متخلفین پروتکل‌ های بهداشتی از ابتدای شهریورماه تا کنون در کرمان 

وی در رابطه به بازار میوه فروشان قدمگاه کرمان تصریح کرد: برای قدمگاه باید اتاق اصناف و دستگاه‌های متولی از قبیل صمت و اتحادیه های مربوطه برای ساماندهی این قسمت از شهر اقدام کنند که می توانند به صورت زوج و فرد این مغازه ها باز باشند تا تجمع در آنجا رخ ندهد.

میری گفت: تعزیزات حکومتی استان کرمان آمادگی هر گونه همکاری در بحث محدودیت های ستاد ملی کرونا را دارد و همچنین در زمینه گران‌فروشی و احتکار به مردم قول می دهیم با ‌شدت، سرعت و قاطعیت با متخلفین برخورد شود.