مجتبی محرابی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مهمترین دلایل افزایش تولید و برداشت انار بجستان طی امسال را رعایت اصول فنی توسط کشاورزان، شرایط مساعد جوی، بارندگی مطلوب، کیفیت محصول و اهتمام باغداران در تولید انار با کیفیت ذکر کرد.
وی ادامه داد: افزایش تعامل و ارتباط بین صادرکنندگان و خریداران و بازاریابی در بازارهای هدف به خصوص در بازار مشهد و تهران و عرضه در این مناطق برای شناساندن بهتر محصول انار بجستان از دیگر دلایل افزایش تولید این محصول به شمار می رود.
مدیر جهاد کشاورزی بجستان گفت: از مجموع ۱۵ هزار تن انار برداشت شده در این شهرستان طی امسال ۸۰ درصد آن به ارزش ۷۲۰ میلیارد ریال به صورت کلی فروشی و ۲۰ درصد به ارزش ۳۰ میلیارد ریال به صورت جزئی فروشی عرضه شد.
محرابی مهمترین ارقام انار بجستان را شیش کپ، ملس، ساوه و پیش رس ذکر کرد و افزود: این محصول به دلیل قابلیت ماندگاری بالا، آبدار بودن، طعم شیرین و ملس و نرم بودن دانه از خصوصیات خوبی در جذب مشتری برخوردار است.
وی سطح زیر کشت انار بجستان طی سال زراعی جاری را بالغ بر هزار و پنج هکتار ذکر کرد و ادامه داد: انار به دلیل خواص آنتی اکسیدانی در درمان و پیشگیری از وقوع بسیاری از بیماری ها موثر است و فرآوری و بازاریابی این محصول با استفاده از حضور نخبگان بجستانی از ضرورت های ارتقای جایگاه این محصول به شمار می رود.
شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.