علی صالحی روز سه شنبه به رسانه ها اعلام کرد: این شناور با شناسایی سربازان گمنام امام زمان(عج) و با همکاری نیروهای دریابانی شهرستان جاسک توقیف شد.
وی با اشاره به تاکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر لزوم صیانت از ثروتهای ملی در دریا و مقابله با صید ترال، بیان داشت: دادگستری کل استان هرمزگان در راستای عمل به سیاست های ابلاغی و با هدف پیگیری حقوق عامه، برخورد قاطعانه و بدون اغماض با افرادی را که از طریق صید غیرمجاز، معیشت مردم را به خطر میاندازند در دستور کار ویژه خود قرار داده است.
رییسکل دادگستری استان هرمزگان یادآور شد: توقیف شناور به مدت طولانی، جزای نقدی و ضبط ادوات صیادی و آبزیان صید شده از جمله احکام مرتکبین صید غیر مجاز ترال است.
صید ترال یکی از مخربترین صیدها محسوب میشود که نه تنها به اکوسیستم دریا و زیستگاههای آبزیان آسیب میزند، بلکه شاید با انقراض نسل آبزیان، نسلی از انسانها را هم از دیدن آبزیان محروم کند.
بهره کشی بیش از اندازه وبی رویه صید ترال که علاوه بر خسارت به صیادان، یکی از دغدغههای جدی کارشناسان و صاحبنظران استان هرمزگان نیز بوده، از سالهای گذشته تاکنون آسیبهای زیادی به ذخایر، صیدگاهها و زیستگاههای آبزیان خلیجفارس وارد کرده است.
استان هرمزگان دارای ۲۲ بندر صیادی، موج شکن و ۳۹ مرکز تخلیه صید است که با برخورداری از چهار هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی و ۳۱ هزار صیاد فعالیتهای گستردهای برای حفاظت از منافع صیادان و ذخایر آبزیان دارد.
براساس اطلاعات منتشره از مسوولان ادارهکل شیلات هرمزگان؛ با تلاش صیادان بیش از ۳۸ درصد از صید انواع آبزیان کشور در این استان صورت میگیرد.