دکتر رسول ظفرمند روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا در نوشهر گفت : میانگین هزینه پرداخت شده هر بیمار کووید- ۱۹ در مازندران از سوی بیمه سلامت حدود ۴۰ میلیون ریال است که هزینه های بیمارستانی ، دارویی و خدمات تشخیصی مانند تست «پی سی آر» و «سی تی اسکن» ۹۰ درصد آن را تشکیل می دهد.
وی به مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ارائه دفترچه بیمه پایه سلامت رایگان بدون ارزیابی وسع به این بیماران اشاره کرد و گفت : ۹۰ درصد هزینه های خدمات درمانی این افراد در صورتی که در بیمارستان و مراکز دولتی خدمت بگیرند، پرداخت می شود ولی در بیمارستان خصوصی ارائه خدمات بیمه ای برای بیمه شده رایگان مقدور نیست.
او افزود : متقاضیان پوشش بیمه درمانی می توانند با مراجعه به آدرس https://eservices.ihio.gov.ir/isc ثبت نام به صورت غیر حضوری و رایگان دفترچه بیمه درمانی خود و خانواده را دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت : در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر از یک میلیون و ۴۳۰ هزار نفر زیر پوشش بیمه سلامت در مازندران دارای بیمه رایگان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به پرداخت هفت هزار میلیارد ریال به موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در سال گذشته ، افزود : از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار میلیارد ریال مطالبات پزشکان خانواده شهری و روستایی و موسسات طرف قرار داد دولتی و خصوصی پرداخت شده است.
وی ادامه داد : بیمه سلامت مازندران با ۲ هزار و ۱۰۰ موسسه خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که شامل یک هزار و ۱۰۰ مطب پزشک، ۴۶۷ داروخانه، ۱۵۰ موسسه فیزیوتراپی، ۱۳۰ موسسه آزمایشگاهی، ۶۲ موسسه تصویر برداری و ۸۴ بیمارستان خصوصی و دولتی و سایر موسسات می باشد.
ظفرمند از الکترونیکی کردن بیش از ۹۸ درصد نسخه نویسی ها در مازندران خبر داد و افزود: در حال حاضر ۵۰ درصد از مراحل این طرح در موسسات طرف قرار داد از جمله مطب ها، آزمایشگاه ها، داروخانه ها و تصویر برداری ها اجرا می شود که با یکسان سازی نرم افزای در این موسسات تا پایان امسال فرایند الکترونیکی شدن نسخه ها به صورت کامل انجام خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به الکترونیکی شدن نسخه پیچی هر فرد می تواند از طریق شماره گیری #۱۶۶۶* استحقاق بیمه ای خویش را پی گیری کند.